Ραγδαίες εξελίξεις! Εντολή Πούτιν να καθαρίσει το παιχνίδι ζητά ο Καντίροφ - Μέχρι τα δόντια οπλισμένοι οι Ουκρανοί

Freepen.gr - Μια άλλη εικόνα παρουσιάζει ο ηγέτης των Τσετσένων, Ramzan Kadyrov με ανάρτησή του στο Τέλεγκραμ. Αναφέρει μεταξύ άλλων:

> Για τέταρτη μέρα συνεχίζεται η ειδική μας επιχείρηση στην Ουκρανία. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να χαϊδεύουμε τον Μπαντέρα; Πράγματι, από την πρώτη μέρα είναι φανερό ότι οι εθνικιστές άλλης γλώσσας, πλην της βίας, δεν έχουν διάθεση να καταλάβουν. 

> Το Χάρκοβο και το Κίεβο δεν μπορούν να απαλλαγούν από τον Μπαντέρα με τους ίδιους "Τίγρεις", "Ουράλια" και UAZ. Είναι οπλισμένοι μέχρι τα δόντια με νέα όπλα, πυρομαχικά, βαρύ εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, και εξακολουθούμε να παλεύουμε μαζί τους με την ελπίδα της σύνεσης των ουκρανικών αρχών και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων. 

> Αν οι ίδιοι οι «μαϊντάνουτ» δεν λυπούνται και δεν προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους, τότε γιατί να αντικαταστήσουμε τα παιδιά μας;! Ήρθε η ώρα να λάβουμε μια συγκεκριμένη απόφαση και να ξεκινήσουμε μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας προς όλες τις κατευθύνσεις και στο έδαφος της Ουκρανίας. 

> Προσωπικά έχω αναπτύξει περισσότερες από μία φορές τακτικές και στρατηγικές κατά των τρομοκρατών, έχω συμμετάσχει σε μάχες. Κατά την κατανόηση μου, οι επιλεγμένες τακτικές στην Ουκρανία είναι πολύ αργές. Παίρνει πολύ χρόνο και, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι αποτελεσματικό. Πρέπει ήδη να απελευθερώσουμε πόλεις και κωμοπόλεις από τον Μπαντέρα, το «Αζόφ» και άλλους Ναζί. Πλήρης συντονισμός των ενεργειών του στρατού, αρμόδια ευθυγράμμιση δυνάμεων και αποφασιστική επίθεση. Τα πάντα! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

> Εδώ και οκτώ χρόνια σκοτώνουν τους δικούς τους ανθρώπους για να κρατήσουν την εξουσία. Η Ρωσία υπερασπίστηκε τον καταπιεσμένο λαό και ως αποτέλεσμα, επιβλήθηκαν κάθε είδους κυρώσεις εναντίον μας. Η Ευρώπη, η Δύση έκαναν ό,τι ήταν δυνατό και αδιανόητο για να βλάψουν τη Ρωσία. Γιατί λοιπόν να σταματήσουμε τώρα; Πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και να προχωρήσουμε χωρίς να κοιτάξουμε πίσω. Στον πόλεμο σκοτώνουν και καταστρέφουν. 

> Αλλά εάν ο ουκρανικός λαός και οι ένοπλες δυνάμεις δεν θέλουν να κάνουν διάλογο μαζί μας, να παραμερίσουν τις διαπραγματεύσεις και δεν σκοπεύουν να αναλάβουν δράση κατά των Ναζί και των διαβόλων, τότε πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και να το κάνουμε εγκαίρως. Δεν θέλουμε απώλειες. Κάθε ζωή ανθρώπου είναι σημαντική για εμάς. Και αφού αρνήθηκαν δύο φορές να διαπραγματευτούν, τότε δεν έχουμε παρά να αλλάξουμε τακτική. Θα τους είναι πιο πειστικό. Ζητώ από την ηγεσία της χώρας, τον Ανώτατο Διοικητή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Βλαντιμίρ Πούτιν, να δώσει σε όλες τις ειδικές δυνάμεις την κατάλληλη εντολή ώστε να τελειώσουν με τους Ναζί και, φυσικά, με τους τρομοκράτες που σκότωσαν τις γυναίκες μας, τους ηλικιωμένους και παιδιά στη Δημοκρατία της Τσετσενίας.  

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail