Υπογραφή Συμφωνίας Εμπορικής Συνεργασίας Λιβύης-Ελλάδας

Freepen.gr - Το Εμπορικό, Βιομηχανικό και Αγροτικό Επιμελητήριο Τρίπολης έχει συνάψει Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών για την ενίσχυση της διμερούς οικονομικής συνεργασίας.

Σύμφωνα με δήλωση τύπου του υπουργείου Οικονομίας της Λιβύης, το Μνημόνιο Συνεννόησης στοχεύει στη διευκόλυνση των διαδικασιών για τους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ανεβάζει το επίπεδο των εμπορικών ανταλλαγών.

Στο περιθώριο της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και ο Γενικός Διευθυντής του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρίπολης. Καθώς και οι υφυπουργοί των υπουργείων Οικονομικών και Νεολαίας της Λιβύης, μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών και οι υφυπουργοί των ελληνικών υπουργείων Εξωτερικών και Μεταφορών.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι για την ενεργοποίηση της κίνησης των αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών. Καθώς και πτυχές συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών στους τομείς της ενέργειας, των κατασκευών, της ανάπτυξης υποδομών, των βιομηχανιών τροφίμων και ιατρικής.

* πληροφορίες libyareview.com

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail