Αυτο-αποδόμηση των επίσημων διαχειριστών για τους θανάτους ρεκόρ της πανδημίας

mariohagen / pixabay
Στην σημερινή εκπομπή του 98.4 με τον Γ. Σαχίνη, αναλύθηκε διεξοδικά, όλη η «αφήγηση», ιδίως του τελευταίου διαστήματος, των επίσημων διαχειριστών επιστημονικά και πολιτικά και των 7 βασικών και μεταξύ τους αντιφατικών επιχειρημάτων, για τους θανάτους και τα αρνητικά ρεκόρ που καταγράφει η Ελλάδα σταθερά στο καιρό της Covid-19 και της πανδημίας. 

Η ανάλυση σημείωσε εμφατικά, ότι εδώ και κάμποσο καιρό έχει ξεκινήσει μια επικοινωνιακή εκστρατεία στην οποία φυσικά συμμετέχει ολόκληρος σχεδόν, «ο θίασος» των απολογητών της διαχείρισης της πανδημίας, που επιχειρεί, τι άλλο να καλύψει τη μαύρη τρύπα των απωλειών, τη τρύπα της αβύσσου, τι άλλο τον «σύγχρονο καιάδα». 

Για το σκοπό αυτό επιστρατεύουν κάθε λογής επιχείρημα προκειμένου να συγκαλύψουν το εγχείρημα, γιατί τελικά για εγχείρημα πρόκειται, δεδομένου ότι δεν είναι εύκολο να καταφέρεις να έχεις: 24.410 δηλαδή 24μισυ χιλιάδες νεκρούς σε δυο χρόνια… 19.529 δηλαδή σχεδόν 20.000 σε έναν χρόνο, δηλαδή πενταπλασιασμό! 7.825 στο πρώτο εξάμηνο του δεύτερου χρόνου! 12.965 στο δεύτερο εξάμηνο του δεύτερου χρόνου, σχεδόν διπλασιασμό! 

Και σε αυτό το δεύτερο εξάμηνο συγκεκριμένα: 2.118 στο πρώτο τρίμηνο του δεύτερου του περασμένου χρόνου, σχεδόν 6.000 (5.930) στο δεύτερο τρίμηνο του δεύτερου εξαμήνου του περασμένου χρόνου, δηλαδή τριπλασιασμό μέσα σε ένα τρίμηνο! 

Και τέλος (μακάρι να ήτανε το τέλος, αλλά δεν το βλέπουμε!), σχεδόν 4.000 (3.620 για την ακρίβεια) , μέσα στον τελευταίο μήνα !!! Δηλαδή όσους σχεδόν μέσα στον πρώτο χρόνο (4.838) !!! (3.620 – 4.838) μέσα σε ένα μήνα ότι σχεδόν στους 12 του πρώτου χρόνου! Ή αλλιώς το 1/5 του προηγούμενου χρόνου ! Ή αλλιώς το 1/3 του δευτέρου εξαμήνου του περασμένου χρόνου! Ή αλλιώς το λίγο πάνω από το μισό τους τελευταίου τριμήνου του τελευταίου χρόνου!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail