Ο Ισημερινός κατάσχεσε 44 κιλά κοκαΐνης με προορισμό την Τουρκία

Η αστυνομία του Ισημερινού κατέσχεσε 43,8 κιλά καθαρής κοκαΐνης σε ένα κοντέινερ που κατευθυνόταν προς την Τουρκία στο λιμάνι Γκουαγιακίλ, ανέφερε η τουρκική Voice of America.

Οι 44 συσκευασίες κοκαΐνης ανακαλύφθηκαν από σκύλους ανιχνευτές κατά τη διάρκεια έρευνας στο κοντέινερ, το οποίο ήταν γεμάτο με μπανάνες, είπε η VOA Turkish τη Δευτέρα.

Ο Ισημερινός έχει αναδειχθεί ως κύρια πηγή αποστολών κοκαΐνης στην Τουρκία τον περασμένο χρόνο. Τον Μάιο, οι αρχές του Παναμά κατέσχεσαν ένα κοντέινερ που έκρυβε 616 πακέτα κοκαΐνης καθ' οδόν προς ένα λιμάνι της νότιας επαρχίας Μερσίνης της Τουρκίας από τον Ισημερινό.

Τον Ιούνιο, η Τουρκία ανακάλυψε έναν τόνο κοκαΐνης σε πλοίο που έφτανε στη Μερσίνα από τη χώρα της Νότιας Αμερικής. Ο Τούρκος υπουργός Εμπορίου Μεχμέτ Μους είπε ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη κατάσχεση κοκαΐνης που έγινε ποτέ από την Τουρκία.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail