Το πλέον ανατριχιαστικό βίντεο στην έξοδο της Μαριούπολης - Οι 3 εκδοχές

Freepen.gr - Το πλέον τρομακτικό βίντεο δημοσιεύτηκε και παρουσιάζει ένα τρομερό συμβάν στην έξοδο της Μαριούπολης. Ένοπλοι άνδρες με στολές που παραπέμπουν σε ουκρανικές δυνάμεις σταματούν ένα όχημα και κατεβάζουν τους επιβαίνοντες. Ακούγεται νεαρές γυναίκες να φωνάζουν.

Το όχημα που ακολουθεί καταγράφει το βίντεο. Ο οδηγός εκμεταλλευόμενος μια στιγμή που δεν πρόσεχαν οι ένοπλοι, πατά γκάζι κι αποφεύγοντας σφαίρες κι οχήματα εξαφανίζεται μέσα στο σκοτάδι.

Οι πιθανές εκδοχές του τι βλέπουμε στο βίντεο είναι τρεις:

1 - Ουκρανοί εθελοντές πιάνουν Ρώσους σαμποτέρ 2 - Ρώσοι πιάνουν Ουκρανούς 3 - Ουκρανοί νεοναζί του τάγματος του Αζόφ εμποδίζουν ανθρώπους που προσπαθούν να φύγουν από την πόλη της Μαριούπολης καθώς οι Ρώσοι πλησιάζουν στα περίχωρα από δυτικά και οι Ρωσόφωνοι από τα ανατολικά.

Η τελευταία εκδοχή είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και υιοθετείται από τους περισσότερους σχολιαστές κι αναμεταδίδοντες καθώς επίσης και από τη γνωστή αμυντική ιστοσελίδα South Front.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα ανατριχιαστικό βίντεο ενώ κανείς δε γνωρίζει τι απέγιναν οι άνθρωποι που κατέβηκαν από το όχημα δια της βίας. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail