Ρακοσυλλέκτης εξηγεί πως του έκλεψαν 315.000 ευρώ

Ρακοσυλλέκτης που ζει στη Θεσσαλονίκη και είχε πέσει θύμα ληστείας, αποφάσισε να σπάσει την «σιωπή» του και να μιλήσει για την υπόθεση, που μέχρι και σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί.

Από: tribune.gr
 
Ο κύριος Παναγιώτης Ασλανίδης δηλώνει πρώην ναυτικός και μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Live News», όπου αναφέρθηκε στο πώς βρήκε τα 315.000 ευρώ που του έκλεψαν ενώ περιέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο τα έχασε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πήρε 31.000 ευρώ επειδή πούλησε ένα σπίτι, ενώ συγκέντρωσε ακόμη 270.000 ευρώ από εισοδήματα που είχε στη Βουλγαρία για χρόνια.

Έτσι, αποφάσισε να βάλει τα χρήματα του σε ελληνική τράπεζα, όμως δεν πρόλαβε γιατί έπεσε θύμα ληστείας.

Συγκεκριμένα, ένα βράδυ στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, περπατούσε σε δρόμο της Θεσσαλονίκης με ένα σακίδιο στην πλάτη, όταν τον πλησίασαν δύο νεαροί.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κάμερα της περιοχής, δείχνει τους νεαρούς να τρέχουν με την τσάντα που φέρονται ότι έχουν αρπάξει, ενώ ο κ. Ασλανίδης τους καταδιώκει.

«Φοβόταν να τα αφήσει σπίτι»

«Τα χρήματα που υπήρχαν στο σακίδιο ήταν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι εκείνο το βράδυ πήγε να φάει σε ένα σουβλατζίδικο, ενώ πήρε τα χρήματα μαζί του, γιατί φοβόταν να τα αφήσει στο σπίτι του.

Ο ίδιος σημείωσε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση του, όμως άφησε αιχμές για ένα άτομο με το οποίο τσακώθηκε στο παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι οι νεαροί έδρασαν για λογαριασμό του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail