SDF: Μισθοφόροι του ISIS χρησιμοποιούν τα παιδιά «μωρά του χαλιφάτου» ως ανθρώπινες ασπίδες!

Freepen.gr - Το Media Center των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας εξέδωσε δήλωση στα μέσα ενημέρωσης και την κοινή γνώμη σχετικά με την καταφυγή μισθοφόρων του ISIS σε εγκληματικές μεθόδους πίεσης των δυνάμεων των SDF, η οποία αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 ημερών οργανωμένης επίθεσης από της τρομοκρατικής οργάνωσης του ISIS στη φυλακή Ghweran / Al-Sina'a με στόχο τον έλεγχό της και την απομάκρυνση των τρομοκρατών κρατουμένων σε αυτήν, το μεγάλο εμπόδιο στην πρόοδο των SDF ήταν η χρήση από τους τρομοκράτες 700 «μωρών του χαλιφάτου» που συνδέονταν με το ISIS ως ανθρώπινες ασπίδες, που βρίσκονταν σε ξεχωριστούς ιδιωτικούς κοιτώνες μέσα στη φυλακή με στόχο την αποκατάστασή τους από την εξτρεμιστική ιδεολογία.

Οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας θεωρούν τους τρομοκράτες του ISIS υπεύθυνους για την πρόκληση βλάβης σε αυτά τα παιδιά στη φυλακή.

Οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας απευθύνουν έκκληση στα Ηνωμένα Έθνη και τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να παρέμβουν για να κρατήσουν μακριά τα παιδιά και να μην τα χρησιμοποιήσουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις από το ISIS και να τα παραδώσουν στις δυνάμεις ασφαλείας για την ασφάλειά τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail