Τη μουσική του την έκλεισες, το πιστοποιητικό το σκανάρισες κι ο ιός δε λέει να φύγει!

Η κατάσταση που ζούμε σήμερα δεν έχει προηγούμενό της! Αν ήθελε ένας ψυχίατρος να σου δώσει να καταλάβεις ποια είναι η έννοια της κατάθλιψης, της διπολικής διαταραχής και της πόρτας της σχιζοφρένειας, θα ήταν καθαρά η σημερινή εποχή που ζούμε. Φόβος, άγχος, ανασφάλεια παντού, ψυχολογική πίεση, απεγνωσμένες κινήσεις, εμμονικές συζητήσεις.

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Το έκανες; Γιατί δεν το έκανες; Η τρίτη δόση, η αρρώστια, πέθανε κι αυτός, λες να πεθάνουμε κι εμείς; Τι τα θες; Ζωή είναι αυτή που ζούμε; Δε θα ελευθερωθούμε ποτέ…θα έρθουν κι άλλοι ιοί, δε βλέπεις τις μεταλλάξεις; Η Μποτσουάνα, η Παγώνη, το Καμερούν, ο Ευαγγελάτος, οι διπλές μάσκες, ο Γκέιτς…

Και πίσω από όλα αυτά μια κυβέρνηση που σέρνεται πίσω από τις τηλεοπτικές αποφάσεις των "ειδικών", και παίρνει αποφάσεις κάθε 12 ώρες όπως και οι συνταγές των φαρμακευτικών εταιρειών που προσπαθεί να ικανοποιήσει.

Και αυτός ο άτιμος ο ιός δε λέει να φύγει, ούτε με 150 που δίνουν στους νέους, ούτε με 100 που πάνε να πάρουν από τους ηλικιωμένους. Καθόλου φιλάργυρος ιός. Ούτε καν με gigabyte στο κινητό. 

Τη μουσική του την έκλεισες, το πιστοποιητικό το σκανάρισες κι αυτός εκεί! Δε φαίνεται να φοβάται ούτε την ένεση να λιποθυμήσει να τον πιάσει ο Πορτοσάλτε να τον χώσει μέσα σε εκείνη τη μάσκα που μοιάζει με το φίμωτρο του dr Hannibal. 

Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα μπόλια, εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι τα αντικαταθλιπτικά χάπια δεν κάνουν καλά τη σημερινή ζωή μας…πρέπει να εφεύρουν καινούργια. Ούτε προζάκ ούτε λίθιο πιάνει πλέον τον κάθε ηλ@θιο που έχει κάνει τη ζωή μας κόλαση, και φτάσαμε να μη θέλουμε να ζήσουμε τουλάχιστον σε αυτήν τη χώρα και πρέπει να ακολουθήσουμε τους μετανάστες στο δρόμο για άλλα μέρη μακριά από αυτήν την απογοήτευση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail