Τραγωδία στην Σκιάθο: Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος αλιέας

marievaxx / pixabay
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Σκιάθου, για περιστατικό αγνοούμενου 62χρονου ημεδαπού αλιέα στη θαλάσσια περιοχή “ΜΑΝΔΡΑΚΙ” ν. Σκιάθου, ο οποίος είχε μεταβεί πρωινές ώρες, για διενέργεια αλιείας με το Ε/Π-Α/Κ “ΣΤΕΛΙΟΣ” Λ.Σ. 559 και έκτοτε αγνοείτο.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης της Λιμενικής Αρχής Σκιάθου, ενώ υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Σκοπέλου και Βόλου και ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή τριών (03) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικών σκαφών, ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, τριών (03) περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, στελεχών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και δύο ιδιωτών δυτών.

Το ανωτέρω Α/Κ σκάφος εντοπίστηκε χθες προσαραγμένο σε αμμώδη ακτή με αναμμένη τη μηχανή και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμενίσκο Κουκουναριών, ενώ, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ιδιωτικό σκάφος εντόπισε τη σορό του αγνοούμενου αλιέα σε βραχώδη περιοχή παρακείμενη της παραλίας Μανδρακίου. Η σορός μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμενίσκο Κουκουναριών ν. Σκιάθου και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail