Καταδίωξη και βύθιση εικονικού εχθρικού υποβρυχίου στη Νορβηγική Θάλασσα

Russian Northern Fleet / TASS
Freepen.gr - Μια ομάδα πολεμικών πλοίων και σκαφών υποστήριξης του ρωσικού βόρειου στόλου εξασκήθηκαν σε αποστολές ανθυποβρυχιακού πολέμου κατά τη διάρκεια ασκήσεων στη Νορβηγική Θάλασσα, ανέφερε τη Δευτέρα το γραφείο Τύπου του Στόλου.

Οι μονάδες κυνήγησαν ένα εικονικό υποβρύχιο του εχθρού χρησιμοποιώντας σόναρ και δεδομένα από στρατιωτικούς πιλότους, ανέφερε η ανακοίνωση.

"Στο πλαίσιο των ασκήσεων με την αρκτική αποστολή αποστολής, μια ομάδα πολεμικών πλοίων και σκαφών υποστήριξης του Βόρειου Στόλου εξασκήθηκαν σε ανθυποβρυχιακές αποστολές στη Νορβηγική Θάλασσα. Τα πληρώματα του καταδρομικού πυραύλων Marshal Ustinov και της φρεγάτας Αdmiral Kasatonov κυνήγησαν τα υποβρύχια του εικονικού εχθρού με τη βοήθεια ελικοπτέρου ανθυποβρυχιακού πολέμου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου.

Μετά την απογείωσή του από το κατάστρωμα της φρεγάτας Fleet Admiral Kasatonov, οι πιλότοι του αναβαθμισμένου ελικοπτέρου Ka-27M ολοκλήρωσαν μια σειρά μέτρων για να αναζητήσουν αντίπαλα υποβρύχια χρησιμοποιώντας ραδιοτεχνικό εξοπλισμό και ένα σόναρ επί του σκάφους, ανέφερε το γραφείο Τύπου.

Οι ναυτικοί ελιγμοί επικεντρώνονται σε μέτρα του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροδιαστημικής Δύναμης για την προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας στον Παγκόσμιο Ωκεανό και την αντιμετώπιση στρατιωτικών απειλών για τη Ρωσία από την κατεύθυνση των θαλασσών και των ωκεανών.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail