128 κατοχικά οχήματα των ΗΠΑ φορτωμένα με κλεμμένο πετρέλαιο της Συρίας έφυγαν για το Ιράκ

Freepen.gr - Μια στρατιωτική αυτοκινητοπομπή των δυνάμεων κατοχής των ΗΠΑ που αποτελείτο από δεκάδες οχήματα φορτωμένα με στρατιωτικό εξοπλισμό μαζί με βυτιοφόρα γεμάτα με συριακό πετρέλαιο που κλάπηκε από την ύπαιθρο της Χασάκα, έφυγε από τη χώρα μέσω της παράνομης διέλευσης al-Walid με κατεύθυνση το βόρειο Ιράκ.

Το κονβόι που αποτελείτο από 128 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 60 ψυγείων και πετρελαιοφόρων, και 60 μεταφορέων με τανκς και ποικίλο στρατιωτικό εξοπλισμό, μαζί με 8 τεθωρακισμένα οχήματα αναχώρησε από την ύπαιθρο της Χασάκα μέσω της παράνομης διάβασης al-Walid με κατεύθυνση το βόρειο Ιράκ, είπαν τοπικές πηγές στον ανταποκριτή του SANA.

"Η αμερικανική κατοχή αναπτύσσει τις δυνάμεις της στις περιοχές των κοιτασμάτων πετρελαίου στη συριακή περιοχή al-Jazeera για να λεηλατήσει το πετρέλαιο μαζί με τις βασικές γεωργικές καλλιέργειες, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την πολιτοφυλακή των SDF και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που συνδέονται με αυτήν και να στερήσει από τους Σύριους τους πόρους της χώρας τους σε συνδυασμό με τη συνέχιση της άδικης πολιορκίας που επιβάλλει στην περιοχή μαζί με τους συμμάχους και τα εργαλεία της" καταλήγει το συριακό πρακτορείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail