Η Σερβία θα αγοράσει τα νέα ρωσικά συστήματα αεράμυνας Pantsyr

Freepen.gr - Η Σερβία θα αγοράσει νέα ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων/όπλων Pantsyr, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Aleksandar Vulin.

"Παραλάβαμε τα Kornets [αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα]. Λάβαμε τανκς, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και αγοράζουμε νέα Pantsyrs", είπε ο Βουλίν κατά τη διάρκεια συνομιλιών με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

Ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών μετέφερε «τους προσωπικούς του χαιρετισμούς και τη μεγάλη του ευγνωμοσύνη από τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς» στον Ρώσο υπουργό Άμυνας «για όλα αυτά τα χρόνια του κοινού αγώνα και την ανάπτυξη των σχέσεων».

«Όλα αυτά που έχουμε συμφωνήσει μαζί σας εφαρμόζονται», είπε ο Βουλίν, απευθυνόμενος στον Σόιγκου.

Ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών αποκάλεσε τον Ρώσο αρχηγό Άμυνας προσωπικό του φίλο και φίλο της Σερβίας. "Αγαπητέ μου φίλε. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που με τη νέα μου ιδιότητα έχω την τιμή και χαρά να σε βλέπω και να μιλάω μαζί σου. Σε θεωρώ φίλο της Σερβίας και, όπως μου αρέσει να λέω στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, και δικό μου. Αυτό τους θυμώνει πολύ, αλλά με κάνει να νιώθω πολύ ευχαριστημένος», είπε ο Βουλίν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail