Τι κοινό έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μηταράκη;

* Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ένας διάσημος ηθοποιός. Πληρώνεται αδρά για τις υποκριτικές του ικανότητες και γενικότερα για την παγκόσμια αναγνωσιμότητά του σαν επιτυχημένο πρόσωπο. Ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να απορρίψει πρόταση των 35.000.000$ για δουλειά μιας μέρας; 

Κι όμως ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφάσισε να πει ΟΧΙ στη διαφημιστική πρόταση της Turkish Airlines στο αστρονομικό ποσό που του προσφέρθηκε. Κι αυτή η άρνηση εμπεριέχει πρώτιστα πολιτική στάση. Δεν θέλησε να γίνει αυτός το "πλυντήριο" των αμαρτιών μιας αεροπορικής εταιρίας, που λειτουργεί σαν όχημα για ένα ολόκληρο σύστημα από πίσω της, που έχει να κάνει και με την παράνομη διακίνηση ανθρώπων.
https://www.iefimerida.gr/.../kloynei-toyrkia-ohi-se-35... 

Είπε ΟΧΙ, δείχνοντας ότι σε αυτήν την ζωή δεν μπορεί όλα να είναι εξαγοράσιμα!

* Ο Νότης Μηταράκης είναι υπουργός της κυβέρνησης. Πληρώνεται από τον ελληνικό λαό για να εκπροσωπεί τα συμφέροντά του. Η μοίρα τον έφερε στην θέση του Υπουργού Μετανάστευσης κι έχει βαλθεί, ενάντια σε κάθε λογική, να μετατρέψει τα νησιά του Αιγαίου σε χώρους προσκαλέσματος - διαλογής- εγκλωβισμού μεταναστών και την Ελλάδα σε χώρο απορρόφησης κονδυλίων που αφορούν το μεταναστευτικό.

Στην επιχειρηματολογία του, έχει μπερδέψει τον ρόλο του πολιτικού με αυτόν του ηθοποιού! Φτιάχνει πόλεις μεταναστών πάνω στα ελληνοτουρκικά σύνορα λέγοντας ότι διασφαλίζουν το μέλλον των νησιωτών και της Ελλάδας! Πηγαίνει στην Τουρκία και όταν απαιτεί ο τούρκος ομόλογός του να μην γίνεται φύλαξη συνόρων από την πλευρά της Ελλάδας, κάνει το...παγώνι! Αντί να καταγγείλει τον ρόλο της Turkish Airlines και της Τουρκίας ώστε να απαιτήσει κυρώσεις, που ως πολιτικός οφείλει να το κάνει, παίζει τον ρόλο κομπάρσου σε περιοδεύοντα θίασο ,δίνοντάς στους απέναντι ουσιαστικά άφεση αμαρτιών, μιλώντας για "περαιτέρω συνεργασία" μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας.

Η Τουρκία θα στέλνει μετανάστες και η Ελλάδα θα χωροθετεί δομές!

Στα ευρωπαϊκά κονδύλια μετατροπής της χώρας μας στον "ευρωπαϊκό Λίβανο", ποτέ δεν είπε ΟΧΙ. Όταν δεν κατάφερε να πείσει τους νησιώτες για την "επενδυτική" προοπτική των ευρωπαϊκών κονδυλίων (κατασκευή Υπερδομών) τους έστειλε τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα το γνωστό αιματοκύλισμα! Όσο πιο μεγάλη αντίδραση υπάρχει, τόσο περισσότερα ευρωπαϊκά κονδύλια στέλνονται προς το πολιτικό σύστημα με σκοπό την εξαγορά συνειδήσεων με στόχο την μετατροπή της Ελλάδας ως χώρου εγκλωβισμού - διαλογής των ροών.

Στην ερώτηση τι κοινό έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μηταράκη, η απάντηση είναι προφανής: Κανένα και δεν μιλάμε μόνο για την εξωτερική εμφάνιση.

''Έστω κι αν μου στερήσει ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει''. Έτσι απλά απόρριψε την πρόταση των 35 εκατομμυρίων της Turkish Airlines ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Άραγε πόσοι έλληνες πολιτικοί έχουν σκεφτεί ανάλογα;

* Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail