Τουρλουμπούκι στην Τουρκική Βουλή - Πλακώθηκαν στις μπουνιές οι βουλευτές

Freepen.gr - Η προσβολή του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού προς ένα βουλευτή της αντιπολίτευσης προκάλεσε μια πρώτη διαμάχη στο κοινοβούλιο μεταξύ των βουλευτών του AKP και του CHP.

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ερκάν Αϊντίν εκφωνούσε ομιλία στο κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια συνομιλιών για τον προϋπολογισμό του 2022 του Υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας και του Υπουργείου Εσωτερικών στις 8 Δεκεμβρίου όταν ρώτησε τον Σοϊλού γιατί χρησιμοποίησε ένα αεροπλάνο που ανήκε σε σκιώδη επιχειρηματία που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Αϊντίν έδειξε επίσης μια φωτογραφία του υπουργού στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα ο Σοϊλού να επιτεθεί στον βουλευτή, αναφέρει η duvarenglish.com.

"Λες ψέματα! Είσαι ψεύτης", είπε ο Σοϊλού, πυροδοτώντας έναν καυγά μεταξύ του CHP και των βουλευτών του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

Το τουρκικό κοινοβούλιο δεν είναι ξένο με τις εντάσεις, με σχεδόν όλες τις συνομιλίες να αμαυρώνονται από καυγάδες.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail