Κάτσε να πιάσουμε και στο ΠΑΣΟΚ καμία πόρτα, ποτέ δεν ξέρεις

Τελικά είναι η μόνη δύναμη αντίδρασης, η δύναμη του λαού. Κλάσ@νε μέντες όλοι! Ποιος το περίμενε ότι μία χειμωνιάτικη Κυριακή, θα βγουν στα εκλογικά κέντρα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, να ξεκουνήσουν το σύστημα της αρρωστημένης ραστώνης του Μωυσή. 

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Ποιος το περίμενε ότι θα ψάχνει ο λαός εναγωνίως για μία έξοδο, έστω σε μία παλιά ιδέα, πού αλλού πέτυχε, και αλλού τα έκανε θάλασσα... Κι όμως, κρύος ιδρώτας έλουσε και τα κόμματά της σίγουρης εξουσίας, και τα υποζύγια των ΜΜΕ.. που ξαφνικά άρχισαν να κάνουν αφιερώματα στο ΚΙΝΑΛ στο ΠΑΣΟΚ, και ποιος θα βγει αρχηγός, και να εκπομπές κλπ, κλπ.. 

Θες να αλλάξει το σκηνικό και να χάσουμε τις επιδοτήσεις; Κάτσε να πιάσουμε κι από δω καμία πόρτα, να γλύψουμε και καμία άλλη δύναμη, ποτέ δεν ξέρεις…. Ειλικρινά δεν το περίμενα από το ΠΑΣΟΚ, και τις περιπέτειες του. Αλλά ήρθαν έτσι αυθόρμητα εδώ και καιρό κάτι συγκρίσεις, με ηγέτες σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, το Γιώργο Γεννηματά, τη Μελίνα Μερκούρη, έτσι σαν νοσταλγία ήρθαν, και όταν είδαν όλοι που βρισκόμαστε, πού πάμε με αυτά τα απολειφάδια, κάπου και ο Έλληνας έψαξε για μία έξοδο και τράβηξε προς τα παλιά με λίγο καινούργιο τρόπο. 

Δεν είναι καθόλου άσχημα. Αρκεί όλοι εκεί πάνω να σεβαστούν και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την έξοδο του πολίτη από την απογοήτευση και την αρρώστια του Μητσοτάκη, και την κουτοπονηριά αναμονής του ΣΥΡΙΖΑ να μοιραστεί το κόστος της πανδημίας με εξουσία... 

Το σύστημα ειλικρινά σείστηκε συθέμελα... Μη νομίζετε, ο ίδιος ο λαός καμιά φορά στην απόγνωσή του, δείχνει κάποιο δρόμο. Σημασία έχει να βρει τον οδηγό να τον βγάλει κάπου από το βραχνά που διάγει σήμερα, και την αχαμνή εξουσία που βρέθηκε στο δρόμο του... Θα δούμε... ελπίζω.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail