Δήθεν ανθρωπιστές που τάχα ενδιαφέρονται για τους μετανάστες

ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ

Όλοι αυτοί που επικαλούνται την αποικιακή εκμετάλλευση για να δημιουργήσουν ενοχές που θα διευκολύνουν την ανοχή της παράνομης μετανάστευσης, αν ενδιαφερόντουσαν πραγματικά για τους δυστυχισμένους του κόσμου, θα ζητούσαν την ανάπτυξη των χωρών της Ασίας και της Αφρικής.

Μόνο έτσι θα ωφελούνταν όλοι οι Αφρικανοί και Ασιάτες, και όχι μόνο αυτοί που γίνονται πραμάτεια των δουλεμπορικών κυκλωμάτων και έρχονται στην Ευρώπη.

Όμως αυτό δε συμφέρει τα αφεντικά τους, που θέλουν φθηνά εργατικά στις χώρες προέλευσης, ώστε να κερδίζουν τα μέγιστα πουλώντας την παραγωγή τους σε Ευρώπη και Αμερική.

Και βέβαια η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να αισθάνεται ενοχές, γιατί δεν μετείχε ποτέ της αποικιακής εκμετάλλευσης. Αυτοί που κέρδισαν τότε, έχουν σήμερα και την υποχρέωση να επανορθώσουν.

Επίκαιρο σχόλιο του Τάσου Λαυρέντζου

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail