Περιπετειώδης καταδίωξη λαθρέμπορου ναρκωτικών στα Ιωάννινα

Στην κατάσχεση περίπου -37- κιλών ακατέργαστης κάνναβης προχώρησαν χθες (30-12-2021) το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό σε σημείο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κόνιτσας να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και όταν του έκαναν σήμα για να σταματήσει, εκείνος επιχείρησε να διαφύγει τον έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο και τελικά αυτό ακινητοποιήθηκε, πλην όμως ο οδηγός διέφυγε πεζός εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και τη δασώδη περιοχή.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και τα πίσω καθίσματα (10) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -36- κιλών και -900- γραμμαρίων.

Το παραπάνω όχημα παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων που βρίσκεται στην Αθήνα, από όπου, όπως προέκυψε, το είχε υπεξαιρέσει ο κατηγορούμενος, καθώς δεν το είχε επιστρέψει τη συμφωνηθείσα ημέρα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ ο κατηγορούμενος αναζητείται για να συλληφθεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail