Διπλή σύλληψη για ναρκωτικά σε έλεγχο οχήματος στο Κολωνάκι

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 28-12-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα στην περιοχή του Κολωνακίου και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και ακολούθως κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη μεικτού βάρους -9- γραμμ., -9- ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -18.355- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα.

Σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, -2- σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail