Γέρων Γεώργιος: Αν μετανοήσουμε θα έρθει ο άνθρωπος του Θεού, αν όχι...

Για την πληροφορία του Θεού μίλησε ο Γέροντας Γεώργιος, αναφέροντας το παράδειγμα του Ιωσήφ, που για να προστατευθεί ο μικρός Χριστός από το σπαθί του Ηρώδη, ο Θεός πληροφορούσε τον Δίκαιο Ιωσήφ μέσα από τα όνειρα. 

Οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία αν σήμερα ερχόταν ο Χριστός θα Τον δίωκαν ξανά, ανέφερε ο π.Γεώργιος που κλείνοντας, αναφέρθηκε στην προφητική ρήση του Αγίου Πορφυρίου που είχε πει: «Η εποχή μας είναι σαν την εποχή του Χριστού. Και τότε ο κόσμος είχε φθάσει σε μία αθλία κατάσταση. Ο Θεός, όμως μας λυπήθηκε. Και τώρα δεν πρέπει ν’ απελπιζόμαστε. Βλέπω μέσα από τη συμφορά να εμφανίζεται κάποιος πολύ σπουδαίος άνθρωπος του Θεού, ο οποίος θα συνεγείρει και θα ενώσει τον κόσμο προς το καλό» 

Αν μετανοήσουμε τότε ο Θεός θα στείλει αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο του Θεού, αν όχι τότε θα έρθει ο άλλος... κατέληξε ο π.Γεώργιος.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail