Άδωνις: Τέτοια κυβερνησάρα ούτε… στον ύπνο μας (βίντεο)

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης «αποκάλυψε» ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από φίλο του που βρίσκεται στο Άμστερνταμ, ο οποίος του είπε «τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα… ούτε στον ύπνο μας»!

Από: tribune.gr

«Με πήρε χθες τηλέφωνο ένας φίλος μου και μου λέει, καλά τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα… ούτε στον ύπνο μας. Είμαι στο Άμστερνταμ, ξέρεις τι γίνεται εδώ;

»Στις 5 το απόγευμα κλείνουν όλα, τα πάντα! Νεκροταφείο!

»Και στις 8 το βράδυ κλείνει και το take away.

»Στις 20:01 αν δεν έχεις πάρει να φας, μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί πεθαίνεις της πείνας.

»Καταχνιά, σκοτεινιά, κλειστά φώτα, όλοι στα σπίτια τους», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε με στόμφο: «Εμείς εδώ δόξα τω Θεώ και της κυβέρνησης που έχει παίξει κι αυτή το ρόλο της, είχαμε χθες ανοιχτά τα μαγαζιά, σε μια καταπληκτική μέρα, με την Ερμού να είναι γεμάτη.

»Ανοίγουνε τα μαγαζιά μας, δουλεύει η αγορά μας, γίνεται τζίρος, διατηρούνται θέσεις εργασίας, καμία σχέση οι φετινές γιορτές με τις περυσινές».

Πούλα τρέλα Άδωνι, μόλις έρθουν σε όλους οι λογαριασμοί του ρεύματος θα τρέχεις στα καταφύγια…

Δείτε το απόσπασμα όπως αναρτήθηκε στο Twitter:
 
 Ανταπόκριση από Αμστερνταμ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail