Νυχτερινή πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στο λιμάνι της Λαττάκειας

Freepen.gr - Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση με πυραύλους με στόχο τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο εμπορικό λιμάνι της Λαττάκειας.

Περίπου στις 03:21 π.μ. της Τρίτης, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε εναέρια επίθεση με κύμα πυραύλων από το βάθος της Μεσογείου, δυτικά της Λαττάκειας, στοχεύοντας τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο εμπορικό λιμάνι της Λαττάκειας, δήλωσε στρατιωτική πηγή στο SANA.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η ισραηλινή επιθετικότητα προκάλεσε έκρηξη πυρκαγιών στον τόπο και σημαντικές υλικές ζημιές, προσθέτοντας ότι γίνονται εργασίες για την κατάσβεση των πυρκαγιών και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της επίθεσης.

Εν τω μεταξύ, ο Ταγματάρχης Mohanad Jaafar, Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος της Λαττάκειας, είπε στον δημοσιογράφο του SANA ότι οι πυροσβεστικές ομάδες συνεχίζουν να εργάζονται για την κατάσβεση των πυρκαγιών στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι, σημειώνοντας ότι τα υλικά που στοχεύουν στα κοντέινερ είναι λάδια και ανταλλακτικά για οχήματα και αυτοκίνητα.


Σε αυτό το πλαίσιο, δημοσιογράφος του SANA στη Λαττάκεια ανέφερε ότι η ισραηλινή επίθεση προκάλεσε επίσης ζημιές στο νοσοκομείο al-Nada και σε ορισμένα κτίρια και καταστήματα δίπλα στο λιμάνι.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail