Avia: Η Ρωσία έθεσε σε πλήρη ετοιμότητα το πυρηνικό της οπλοστάσιο

Freepen.gr - Τα ρωσικά όπλα έχουν τεθεί σε μέγιστη ετοιμότητα.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας Valery Gerasimov ανακοίνωσε ότι όλα τα ρωσικά πυρηνικά στρατηγικά όπλα είναι έτοιμα για πολεμική χρήση. Ο βαθμός ετοιμότητας αυτού του όπλου είναι στο 95%. Μάλιστα, αυτό επιτρέπει αμέσως μετά την παραλαβή της εντολής να ξεκινήσει η άμεση εφαρμογή της.

Η επαλήθευση του επιπέδου πολεμικής ετοιμότητας των ρωσικών πυρηνικών όπλων συνέπεσε με έναν άλλο γύρο εντάσεων μεταξύ Ρωσίας και Δύσης, στο πλαίσιο ξεκάθαρων απειλών από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένων δυτικών χωρών να αναπτύξουν τα στρατεύματά τους κοντά στα ρωσικά σύνορα με στόχο περαιτέρω επίθεση, αναφέρει η Avia.

Στην πραγματικότητα, σήμερα η Ρωσία είναι έτοιμη για κάθε αρνητικό σενάριο και μπορεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να καταστρέψει με επιτυχία σχεδόν κάθε αντίπαλο, σημειώνει το δημοσίευμα. Συνολικά, η ρωσική πυρηνική τριάδα καταδεικνύει όχι μόνο τη λύση των προβλημάτων αποτροπής, αλλά καθιστά επίσης δυνατή την άμεση ανταπόκριση στην εμφάνιση οποιασδήποτε σύγκρουσης.

Να σημειωθεί ότι στο εγγύς μέλλον θα εμφανιστεί στον οπλισμό της Ρωσίας ο βαρύς διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος «Sarmat», ο οποίος στη Δύση έχει ήδη ονομαστεί «Satan-2» για την εξαιρετικά καταστροφική του ισχύ και την αδυναμία αντιμετώπισης ενός πλήγματος από αυτόν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail