Καταλάβατε γιατί βάπτισαν το νέο lockdown, "νέα μέτρα";

cocoparisienne / pixabay
Πάμε και στον κορονοϊό που μας έχουν σκοτίσει. Τα μέτρα που πήραν ουσιαστικά είναι ένα λοκντάουν, το οποίο πλήττει και τους εμβολιασμένους. Ο κόσμος βγαίνει για τα απαραίτητα κυρίως, οι περισσότεροι δεν έχουν καμία διάθεση να σκανάρονται κάθε τρεις και λίγο μπαίνοντας και βγαίνοντας σε μαγαζιά. Εξ ου και η κίνηση έχει κάτσει εντελώς.

Ελένη Παπαδοπούλου

Επειδή όμως είναι πονηρήδηδες και δεν το λένε λοκντάουν, δενθα δώσουν και αποζημιώσεις. Καταλάβατε γιατί τα είπαν σκέτο μέτρα;

Και όχι δε φταίνε οι ανεμβολίαστοι. Γιατί αν φταίνε οι ανεμβολίαστοι, που τεστάρονται συνεχώς, οι δήθεν εμβολιασμένοι προ αμνημονεύτων γιατί να μη φταίνε; Βασικά κανείς δε φταίει όταν υπάρχουν ιώσεις. 

Οι δε εμβολιασμένοι είναι ήδη σαν ανεμβολίαστοι και προσπαθούν να χωνέψουν ότι θα πρέπει να τρυπιούνται κάθε τρεις και λίγο, με συνέπειες που δε γνωρίζουμε ακόμη, για να κάνουν προσωρινά αντισώματα. Αυτό είναι το εφέ του πολυδιαφημισμένου εμβολίου. Προσωρινά αντισώματα. Αντί να αρρωστήσω τώρα, που μπορεί και να αρρωστήσω δηλαδή, το αναβάλλω για λίγους μήνες. 

Όσοι έτρεχαν στα εμβολιαστικά κέντρα καλοκαιριάτικα, για να πάρουν τις ζωές τους πίσω και σκυλόβριζαν όσους είχαν δυο δράμια μυαλό να περιμένουν λίγο, να μην πάνε με το συρμό, να δουν τι γίνεται, τώρα είναι στο σημείο μηδέν. Το είπα στους συναδέλφους που έτρεχαν να εμβολιαστούν λες και τους μοίραζαν λεφτά. "Σταματάνε τα σχολεία, εμείς έχουμε διακοπές, δε συνωστιζόμαστε με κόσμο, είναι καλοκαίρι, είστε νέοι άνθρωποι, αφήστε το για το Σεπτέμβριο, αν θεωρείτε ότι το χρειάζεστε τόσο πολύ, να δείτε και πώς πάει, τουλάχιστον να σας πιάσει μέσα στον χειμώνα". "Οοοοοοχι". Πήγαινε τώρα κάνε και την τρίτη δόση και την 4η και την 5η και όσες αποφασίσει η "δημοκρατία" του κορονοϊού. Κανείς δεν πήρε την ζωή του πίσω. Απλά έδωσε χώρο να του παίρνουν και να του δίνουν την ζωή όποτε τους κατέβει.

Όλα αυτά τα μέτρα το μόνο που καταφέρνουν είναι να εμποδίζουν τη φυσική ανοσία. Και να ελέγχουν ως ένα βαθμό το να μην αρρωσταίνουν όλοι μαζί. 

Ευτυχώς που ο ιός πέρασε μέσα από τις κατασκηνώσεις το καλοκαίρι και δημιούργησε τείχος ανοσίας στα παιδιά. Ευτυχώς που πολλοί ανεμβολίαστοι κόλλησαν και το περνάνε στο πόδι. Ουδείς αναφέρεται στα ποσοστά φυσικής ανοσίας, που υπάρχουν και στις επανανοσήσεις χωρίς καν συμπτώματα. Γιατί άραγε;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail