Η ρωσική παράκτια άμυνα "βύθισε" εχθρικά πολεμικά πλοία σε ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα

Freepen.gr - Τα παράκτια αμυντικά πυραυλικά συστήματα Bal και Bastion του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας εξαφάνισαν τα πλοία επιφανείας ενός εικονικού εχθρού κατά τη διάρκεια ασκήσεων στη Μαύρη Θάλασσα, ανέφερε το γραφείο Τύπου του Στόλου την Τρίτη.

«Οι ομάδες των κινητών αντιπυραυλικών συστημάτων παράκτιας άμυνας Bal και Bastion από σχηματισμό πυραύλων/πυροβολικού του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας πραγματοποίησαν ασκήσεις για την εξάλειψη μιας ομάδας πλοίων επιφανείας του εχθρού στη Μαύρη Θάλασσα», ανέφερε το γραφείο Τύπου σε δήλωση.

Το προσωπικό εξασκήθηκε στην εκτέλεση ταυτόχρονων βομβαρδισμών σε ομάδα πολεμικών πλοίων με εκτοξεύσεις ηλεκτρονικών πυραύλων, διευκρίνισε το γραφείο Τύπου.

Τα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας προσομοίωσαν τον εχθρό στις ασκήσεις. Οι ομάδες μάχης των πυραυλικών συστημάτων παράκτιας άμυνας πραγματοποίησαν επίσης πορείες, εξόπλισαν και καμουφλάρισαν τις θέσεις τους κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, ανέφερε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail