Ενοικιαστής της "γαλάζιας πολυκατοικίας" ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σας ενημέρωνα την Κυριακή, πως στις 13 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει το ίδρυμα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Άραγε θα τολμήσει ο πρώην Πρωθυπουργός να βάλλει απέναντί του, τον σώγαμπρο στη ΝΔ, υπενθυμίζοντάς του τον νοικοκύρη της “γαλάζιας παράταξης”;

Σήμερα με νεότερη πληροφόρηση που έχω, κι η οποία πηγάζει από το “υποθηκοφυλακείο των Αθηνών”, η Νέα Δημοκρατία ανήκει στην οικογένεια Καραμανλή! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνεται ως ενοικιαστής της πολυκατοικίας της Παράταξης! Και είναι θέμα χρόνου, για να λήξει το “μισθωτήριο συμβόλαιο”, και να προβεί η οικογένεια Καραμανλή σε “ιδιοκατοίκηση της γαλάζιας πολυκατοικίας”.

Αυτό το νόημα έχει, όπως μου είπαν στο “υποθηκοφυλακείο των Αθηνών” η ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, στο ίδρυμα “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, που στην οποία εκδήλωση θα παραβρεθεί ο “ενοικιαστής” Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο “συμβολαιογράφος” Αντώνης Σαμαράς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail