Το ΛΕΣΒΟΣ έφτασε στη Βηρυτό με την ανθρωπιστική βοήθεια στο δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου

Από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 παρέμεινε στο λιμένα της Βηρυτού το Αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ, το οποίο μετέφερε εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ανθρωπιστική βοήθεια στο δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου.

Κατά τον κατάπλου του ελληνικού πλοίου στον Λίβανο πραγματοποιήθηκε λιτή τελετή παραλαβής της βοήθειας από αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων (LAF) και του Υπουργείου Εξωτερικών του Λιβάνου, στην οποία παραβρέθηκαν η Πρέσβυς της Ελλάδας στο Λίβανο κ. Αικατερίνη Φουντουλάκη, ο Ταξίαρχος Joseph Ghantous ως εκπρόσωπος του Αρχηγού των LAF, ο κ. Salam Al Ashkar ως εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ του Λιβάνου, ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδας στον Λίβανο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Κωνσταντίνος Αντωνάτος, o κυβερνήτης του Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ Αντιπλοίαρχος Δημήτριος Δημάκης ΠΝ και ο Πλωτάρχης Μάριος Λουκάτος ως εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Κατά την παραμονή του Αρματαγωγού ΛΕΣΒΟΣ στο λιμάνι της Βηρυτού, εφαρμόστηκαν από όλους τους επιβαίνοντες, συγκεκριμένες οδηγίες και πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία COVID-19 σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.




 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail