Σάββας Καλεντερίδης: Στερείται πολιτικής μορφής η συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας! Κινδυνεύει η πατρίδα μας!

Σάββας Καλεντερίδης: Στερείται πολιτικής μορφής η συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας! Κινδυνεύει η πατρίδα μας! Δηλώνω εθελοντής να υπερασπιστώ το Αιγαίο και τα νησιά.

Την Ελληνογαλλική συμφωνία και την τουρκική προκλητικότητα σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Βαστάει της Τουρκίας να παρεμποδίσει το γεωτρύπανο της ExxonMobil; Την προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό είχαμε οξύτατη παρέμβαση της Χίλαρι Κλίντον. Οι Τούρκοι έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια.

Η Τουρκία έδειξε τις επιδιώξεις ανατολικά της Κρήτης με την παρεμπόδιση του Nautical Geo

Ενστάσεις για την ελληνογαλλική συμφωνία υπάρχουν, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο ώστε να την καταψηφίζει η αντιπολίτευση.

Στερείται πολιτικής μορφής η συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας

Εφόσον κυρωθεί η συμφωνία, αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ν.μ. (casus belli για τους Τούρκους) η Γαλλία υποχρεούται να συνδράμει.

Δηλώνω εθελοντής για το Σαχέλ (σ.σ. το πρόσχημα Τσίπρα προκειμένου να μην ψηφίσει την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία), γιατί έτσι υπερασπίζομαι το Καστελόριζο, τη Ρόδο και τα άλλα νησιά του Αιγαίου.

Κινδυνεύει η πατρίδα μας!

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail