Η Ρωσία έτοιμη να δώσει στην Κίνα νέα μαχητικά Su-35 αν υπάρχει ενδιαφέρον

Freepen.gr - Η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την Κίνα για την προμήθεια πολεμικών αεροσκαφών Sukhoi Su-35, δήλωσε ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας Ντμίτρι Σουγκάεφ σε δημοσιογράφους στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ (EEF-2021).

"Μέχρι σήμερα, δεν έχουν ληφθεί νέες αιτήσεις από την Κίνα για την αγορά πρόσθετων παρτίδων πολλαπλών ρόλων μαχητικών Su-35. Ταυτόχρονα, η Ρωσία είναι έτοιμη για περαιτέρω συνεργασία με την κινεζική πλευρά σε αυτό το θέμα, αφού λάβει σχετικά αιτήματα", δήλωσε ο Σουγκάεφ.

Το έκτο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ πραγματοποιείται στο Βλαδιβοστόκ στις 2-4 Σεπτεμβρίου σε υβριδική (συνδυασμένη διαδικτυακή και προσωπική) μορφή. Το κύριο θέμα του επιχειρηματικού προγράμματος είναι "Νέες ευκαιρίες για την Άπω Ανατολή σε έναν κόσμο που αλλάζει". Άλλα προγράμματα που αποτελούν μέρος του φόρουμ περιλαμβάνουν το Youth EEF, το EEF Junior και το Far East Street. Το φόρουμ διοργανώνεται από το ίδρυμα Roscongress. Το TASS είναι ο γενικός συνεργάτης των μέσων ενημέρωσης και το επίσημο πρακτορείο φωτογραφιών της εκδήλωσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail