Τώρα θα δούμε το αποτελέσματα της παράνοιας των μακρόχρονων κι αναποτελεσματικών λοκντάουν

Όταν πέρσι με τα υπερβολικά λοκντάουν κάποιοι λίγοι ήμασταν αντίθετοι στην παράνοια, χρησιμοποιώντας απλά την κοινή λογική, που τελικά δεν είναι και τόσο κοινή, οι περισσότεροι έκαναν σαν δαιμονισμένοι και ήθελαν να κλειδωθούμε ολοι μέσα, γιατί πίστευαν ότι θα εξαφανιστει ο ιός. Οι ψεκασμένοι βέβαια δεν ήταν αυτοί που πίστεψαν στο παραμύθι της εξαφάνισης του ιού, αλλά εμείς που δεν πιστέψαμε και σε αυτο και σε επόμενα παραμύθια. Βρες το λάθος.

Ελένη Παπαδοπούλου

Τα αποτελέσματα της παράνοιας των μακρόχρονων και εντελώς αναποτελεσματικών λοκντάουν τα βλέπουμε σήμερα με τις ανατιμήσεις και την εκτόξευση του χρέους, διότι ο Μητσοτάκης είχε ανακαλύψει το λεφτόδεντρο του υπερδανεισμού και πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Παρά το γεγονός ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν ως θέσφατα καταρρέουν εντός ολίγου το ένα μετά το άλλο αυτούς τους 20 μήνες, συνεχίζουν ακάθεκτοι την μπουρδολογία, το ανακάτεμα της κοινωνίας και την προπαγάνδα μέσω αντιπαθέστατων προσώπων που έχουν ξαμολήσει στα κανάλια και κάνουν σαν αφιονισμένα. 

Αυτό που τραβάνε σήμερα οι υγειονομικοί, και αύριο όλοι οι υπολοιποι, θα πάει και αυτό κουβά, όταν τα κρούσματα θα προέρχονται πλέον μόνο από εμβολιασμένους, αφού όπως όλες οι έρευνες δείχνουν τα εμβόλια έχουν ισχύ με ημερομηνία λήξεως. 

Έχουν καταδικάσει χιλιάδες ανθρώπους και τις οικογένειες τους στην εξαθλίωση με την εντελώς παράνομη πράξη της αναστολής εργασίας, ενώ τους συκοφαντούν και ως επικίνδυνους για την δημόσια υγεία. Ποιους; Αυτούς που θεραπεύουν ασθενείς. Το κόστος για την δημόσια υγεία με τόσες αναστολές δεν το βλέπουν. Οπως δεν το έβλεπαν και με τα λοκντάουν.

Συγχρόνως έχουν επιδοθεί στην προπαγάνδα ότι το μέτρο δεν είναι τιμωρητικό. Σαφώς και είναι τιμωρητικό. Λένε ότι ο εμβολιασμός των υπολοίπων δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά ο ανεμβολίαστος δέχεται εκτός από τις κατάρες των υπολοίπων και μία πίεση άνευ προηγουμένου, συν άσχετα έξοδα, που τον ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να εμβολιαστεί, για να μην κυκλοφορεί με το κίτρινο αστέρι στο μπράτσο. Εχουμε πλέον αλλάξει το νόημα των λέξεων, για να βολεύει τα αφηγήματα.

Κι αυτό έχει γίνει αποδεκτό από ένα κομμάτι της κοινωνίας, όπως έγιναν αποδεκτά τα λοκντάουν, οι μάσκες στον δρόμο και σε άσχετα μέρη, η απαγόρευση του ψαρέματος, τα κραξίματα της Παγώνη, τα ψέματα και οι ανακρίβειες ότι το λοκντάουν είναι λύση, ότι το εμβόλιο είναι λύση, ότι η επιτροπή είναι λύση. 

Και τελικά η μόνη λύση θα είναι να ξεφορτωθούμε όλο αυτόν τον συρφετό μπας και επιβιώσουμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail