Έχασε τη μία άγκυρα το ΑΡΤΕΜΙΣ στην Κύθνο

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Σύρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΤΕΜΙΣ'' Ν.Π. 10317, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο προερχόμενο από τους λιμένες Λαυρἰου-Κέας-Κύθνου, ότι κατά την διαδικασία αγκυροβολίας κατά τον κατάπλου του πλοίου στον οικείο λιμένα, απώλεσε την αριστερή άγκυρα.

Το πλοίο κατέπλευσε με χρήση της δεξιάς άγκυρας στον λιμένα ν. Σύρου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια 45 επιβάτες, 5 Ε.Ι.Χ. οχήματα και 3 δίκυκλα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Σύρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΡΤΕΜΙΣ'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail