Έκανε 10 παιδιά, στα 50 πήγε σχολείο, στα 80 πήρε πτυχίο και πάει για μεταπτυχιακό!

Freepen.gr - Η Najla Bourgol είναι μια γιαγιά 80 ετών. Σε ηλικία 50 ετών, πέρασε μια εξέταση γραφής κι ανάγνωσης. Αργότερα πήρε τα πτυχία της βασικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Όλα αυτά αφού γέννησε και μεγάλωσε 10 παιδιά.

Καθώς πλησίαζε τα ογδόντα της χρόνια, η Najla αποφοίτησε από το Τμήμα Βιβλιοθηκών και Πληροφοριών στο Πανεπιστήμιο Tishreen στα Λαττάκια, αναφέρει το Συριακό Κρατικό Πρακτορείο.

Η Άσμα αλ-Άσαντ συνάντησε τη Najla και άκουσε από αυτήν μια ιστορία εξαιρετικής φιλοδοξίας.

Η Najla μίλησε για το πνεύμα της πρόκλησης και της αποφασιστικότητας που η απογοήτευση και η απόγνωση δεν βρίσκουν ανταπόκριση σε αυτήν και που ενσωματώνει τη δύναμη της γυναίκας της Συρίας και την προσήλωσή της στον καθορισμό της ζωής και την πρόκληση σκληρών συνθηκών.

Το όνειρο της Najla δεν σταμάτησε σε αυτήν την επιτυχία και φιλοδοξεί να συνεχίσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές επειδή το ταξίδι της επιστήμης και της μελέτης δεν σταματά σε μια ορισμένη ηλικία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail