Τι σηματοδοτεί η υπουργοποίηση Πλεύρη για το χειμώνα

Το είχα γράψει και στην αρχή της πανδημίας πως μια από τις "φυλές" εκείνες που υποστήριξαν με φανατισμό το απάνθρωπο λοκντάουν και τα λοιπά περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν η αυταρχική Ακροδεξιά. 

Η αστυνομοκρατία, η απαγόρευση της κυκλοφορίας, το ξύλο των νέων στις πλατείες ξύπνησαν στα μέλη αυτής της ομάδας παλιές, αγαπημένες αναμνήσεις και άγγιξαν βαθιά την ευαίσθητη καρδιά του μέσου χουνταίου. 

Σήμερα ένας από τους πιο εμβληματικούς εκπροσώπους αυτής της "φυλής", ο Θάνος Πλεύρης, αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας και ο διορισμός αυτός μας προετοιμάζει για την αυταρχική πολιτική που θα ακολουθήσει στο μέτωπο του κορωνοϊου η κυβέρνηση και αυτόν τον χειμώνα. 

Εξάλλου, στην εποχή της κορωνοϋστερίας και του υπαρκτού μητσοτακισμού, όπου τα όρια μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως έχουν θολώσει επικίνδυνα, μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον πιο κατάλληλο γι΄αυτήν τη θέση;

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail