Πώς ανέχεσαι ελληνικέ λαέ να σε κυβερνούν αυτοί;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Στο πλαίσιο του παραλόγου εντάσσω την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή που έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις καταστροφικές πυρκαγιές, για τη βιβλική καταστροφή που προκάλεσε το ίδιο το κράτος με την ανικανότητά του, την ανεύθυνη στάση της έγκαιρης πρόληψης και της μη θέλησής του να μαθαίνει από προηγούμενα λάθη του.

Στις 25 Αυγούστου λοιπόν, μετά από αίτημα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους τα κόμματα Εξουσίας.

Άρες μάρες κουκουνάρες η συζήτηση μεταξύ πολύ καλών φίλων!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έκαψε το 2018 και έφταιγαν τα καλώδια της ΔΕΗ καθώς και κάποιοι ηλικιωμένοι που έκαιγαν ξερά χόρτα, το 2021 της ΝΔ της έφταιγε η κλιματική αλλαγή και κανένας δεν είχε ευθύνη, ούτε το 2018, ούτε το 2021, αφού το επιτελικό κράτος λειτούργησε υπέροχα.

Κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη, κανένας δεν είχε και δεν έχει τύψεις για τον θάνατο τόσων συνανθρώπων μας, για την βιβλική καταστροφή του περιβάλλοντος, για τον χαμό σπιτιών και επιχειρήσεων και ως εκ τούτου ουδείς νιώθει την ανάγκη να παραιτηθεί.

Και η Φώφη Γεννηματά, αντί να τα κάνει λαμπόγυαλο στη Βουλή, προκαλώντας ακόμη και τη σύλληψή της, σιώπησε όπως πάντα.

Αφού Μητσοτάκης, Τσίπρας και Γεννηματά συμφωνούν σε όλα, μα σε όλα.

Ωστόσο επιστρέφοντας σπίτι, είπαν, ουφ άλλη μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά.

Και συ λαέ βασανισμένε, λαέ δυστυχισμένε, να συνεχίζεις να τους ανέχεσαι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail