Καθάρισε με μια...συγγνώμη ο πρωθυπουργός που είναι εδώ για να "ενώνει" τους Ελληνες

Μάλλον μισογεμάτο φαίνεται [ή κάνει] πως βλέπει το ποτήρι ο πρωθυπουργός μετά το μήνυμά του. Δήλωσε ευχαριστημένος που οι εκκενώσεις, δηλαδή η εγκατάλειψη χωριών και περιοχών δούλεψε και έτσι δε χάθηκαν άνθρωποι. Χάθηκαν βέβαια οι μέχρι πρότινος ζωές τους. 

Του Στρατή Μαζίδη

Κι ενώ η Εύβοια εξακολουθεί να καίγεται, γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία στην αρχή, ο πρωθυπουργός προανήγγειλε μια ακόμη ηλεκτρονική πλατφόρμα για αποζημιώσεις αδιευκρίνιστου ύψους και πως το νησί, μαζί με τις καμμένες περιοχές της Αττικής, θα γίνουν "πρότυπο νέας αρχής" την ώρα που απελπισμένοι άνθρωποι αναπνέουν καπνούς στη μάχη να σώσουν ό,τι σώζεται ενώ γέροντες κοιμούνται σε ξαπλώστρες μέσα σε ferry boat.

Το τι φάνε, τι θα πιουν, τι θα φορέσουν, που θα κοιμηθούν, πως θα ζήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μέχρι αυτό το...πρότυπο νέας αρχής γίνει συγκεκριμένο και απτό, δεν το ακούσαμε.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως είναι εδώ για να ενώνει τους Ελληνες αποκρούοντας τους διχασμούς, όταν μέχρι τις φωτιές αυτός και οι εκ ακροδεξιών υπουργοί του μαζί με πιστούς ειδικούς απειλούσαν καθημερινά τους μισούς πολίτες με απολύσεις και κοινωνικό αποκλεισμό αν δεν προχωρήσουν σε μια ιατρική πράξη παρά τη θέλησή τους.

Τέλος μας απαρίθμησε τις κρίσεις που με επιτυχία διαχειρίστηκε. Μια από αυτές που επικαλέστηκε ήταν και οι περυσινές εντάσεις με την Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο. Τότε που τρόμαξε [ή του τράβηξαν το αυτί από τη Γερμανία] όταν ο αντιπλοίαρχος Σαλιάρης άνοιξε σαν κονσέρβα την Kemal Reis και στη συνέχεια φτάσαμε να βλέπουμε το Oruc Reis στα 6+ ν.μ. από την Στρογγύλη χωρίς να ακουστεί "κιχ".

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ευχαριστημένος. Άραγε να είναι και στην πραγματικότητα;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail