2020-2021, τα ιστορικά έτη των απίθανων “ανακαλύψεων” και των βίαιων εκτροπών

Η τελευταία διετία θα έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ανακαλύψαμε ότι μια πανδημία αναπνευστικής λοίμωξης οδηγεί σε κρούσματα και θανάτους. Επειδή αυτό δεν μπορεί να είναι ανεκτό σε μια κοινωνία-πρότυπο ηθικής και υγείας, το κράτος οφείλει να εισβάλλει και να καθορίζει κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητα, για τον καθένα από εμάς. Κάθε δευτερόλεπτο της προσωπικής, οικογενειακής, επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής μας, από το πρώτο δευτερόλεπτο που ξυπνάμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που κοιμόμαστε, θα καθορίζεται πλέον με κρατικούς κανόνες. Για τη σωτηρία μας, στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός

Αποτέλεσμα: πρακτικά δεν σώζουμε κανέναν αλλά καταστρέφουμε όλη την κοινωνία, ακόμη και αυτούς που στην πραγματικότητα έχουν ελάχιστον κίνδυνο από τον ιό. Όμως δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι κάναμε τα πάντα για να σας “σώσουμε”, όχι ότι κάναμε “τα πάντα” και σας καταστρέψαμε. Αξιολόγηση εκ των προθέσεων, όχι εκ του αποτελέσματος.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για βίαιη αλλαγή του τρόπου ζωής μας, για βίαιη κατάργηση της αξιοπρέπειας (δια της ποινικοποίησης της νόσου, δια του δόγματος «ασθενής μέχρι αποδείξεως της υγείας» και δια των κατάπτυστων εκβιασμών υποχρεωτικότητας) και για βίαιη εκτροπή του πολιτισμού και του τρόπου ζωής όπως τον ξέραμε και τον επιλέξαμε. Με ένα στρατό “προθύμων” που υποστηρίζουν και επικοινωνούν (προπαγανδίζουν) τον όλεθρο που ζούμε επειδή κάποιοι τον επέβαλαν.
Ταυτόχρονα, εν έτη 2021, ανακαλύψαμε την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς που οφείλεται στην κλιματική κρίση. Ξαφνικά, εν μέσω καύσωνα με θερμοκρασία 43οC, “ανακαλύψαμε” ότι λόγω της κλιματικής αλλαγής τα πεύκα να "αυταναφλέγονται" (250οC είναι η θερμοκρασία αυτανάφλεξης του ξύλου!!), ότι το θερμικό φορτίο μιας φωτιάς είναι αυτό που οδηγεί σε επέκτασή της μέσα στα δάση, που έχουν μάλιστα μεγάλη ποσότητα καύσιμης ύλης. Φαινόμενα του 2021 όλα αυτά. 

Επίσης, το 2021 ανακαλύψαμε τους χάρτες του συστήματος FIRMS της NASA για να δείξουμε τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2021 σε παγκόσμιο επίπεδο, ως αποτέλεσμα της σημερινής κλιματικής κρίσης. 

Δεν ξέρω σε ποιο βαθμό συμβάλλει η κλιματική κρίση στις πυρκαγιές. Ξέρω όμως ότι η πιθανότητα αυτανάφλεξης του κορμού ενός δέντρου (250oC!) είναι πρακτικά απίθανη σε ένα καθαρό δάσος. Ξέρω επίσης ότι το θερμικό φορτίο είναι από αρχαιοτάτων χρόνων υπεύθυνο για την επέκταση μιας πυρκαγιάς, ενώ τα δάση είχαν πάντα καύσιμη ύλη.

Τέλος, ξέρω ότι το σύστημα FIRMS καταγράφει εδώ και χρόνια τις πυρκαγιές. Μια σύγκριση λοιπόν μεταξύ 2005 και 2021 (το διάστημα 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου) δίνει απάντηση στο αν οι πυρκαγιές αποτελούν ανακάλυψη του 2021 (ΕΙΚΟΝΑ 1).

Εκείνο που επίσης δεν ξέρω αν τελικά έχει επιλεγεί ως στρατηγική να αφεθεί η φωτιά να σβήσει στη θάλασσα, όπως περιγράφουν πολλοί κάτοικοι σε διάφορες περιοχές. Δεν ξέρω αν είναι “ανακάλυψη” (ή “επίτευγμα”) του 2021 να προκαλείται τέτοια καταστροφή σε συνθήκες σχεδόν άπνοιας. Δεν ξέρω αν θα διαπιστώσουμε ολόκληρα χωριά να έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη όταν τελειώσει αυτός ο όλεθρος. 

Τέλος, δεν ξέρω γιατί κανείς (ούτε οι δημοσιογράφοι) δεν σχολιάζει και δεν διερευνά τις εκρήξεις που όλοι έχουμε δει στα βίντεο της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη, και που διαψεύστηκε ότι οφείλονται σε μετασχηματιστές ρεύματος (ΒΙΝΤΕΟ εδώ: https://tinyurl.com/3vxm2jz4). Είναι επιχειρήσεις (δεν φαίνεται κάτι τέτοιο), είναι άδειες φιάλες υγραερίου πεταμένες στο δάσος; Μιλήστε. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Πολύ φοβάμαι, τελικά, ότι και η "ανακάλυψη" των πυρκαγιών το 2021 θα αποτελέσει, μαζί με την πανδημία, άλλη μια δικαιολογία εισβολής του κράτους σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας, για τον καθένα από εμάς. Πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε σε συνθήκες απόλυτης ενεργειακής εξάρτησης και φτώχειας, όπως έλεγε πρόσφατα ο φίλος Βασίλης Λύκοςs (https://tinyurl.com/3b5bejkf).
Και πάλι θα συμβούν όλα στα πλαίσια της σωτηρίας μας. Θα αποτελέσει ΚΑΙ αυτό (όπως και η πανδημία) μια ακόμη “δικαιολογία” για την εκτροπή του σύγχρονου αναπτυγμένου κόσμου και του τρόπου ζωής όπως τον γνωρίσαμε και τον επιλέξαμε. Με άλλη μια στρατιά “προθύμων” που θα στηρίξουν το αφήγημα.

Τα προβλήματα είναι υπαρκτά, τόσο της πανδημίας όσο και των πυρκαγιών. Η εργαλειοποίηση και εκμετάλλευση των προβλημάτων λαμβάνει διαστάσεις παρωδίας, που καταλήγει σε τραγωδία για την κοινωνία. Αντιμετωπίζουμε τον όλεθρο, που στην πραγματικότητα δεν είναι τα προβλήματα αλλά ο τρόπος “αντιμετώπισής τους”.

Τόσο καιρό ψάχνουμε να βρούμε επιστημονική και κοινή λογική στον παραλογισμό που ζούμε. Λάθος μας. 

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, καλώς ήρθατε στη βίαιη εισβολή των νεο-liberals.
Στους εκπροσώπους της “δημοκρατίας” του ακραίου κρατικού παρεμβατισμού και αυταρχισμού, και του βιασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ιδιωτικότητας και της δημοκρατικής ελευθερίας επιλογών και τρόπου ζωής. Με πρόσχημα την ΗΘΙΚΗ και την ΥΓΕΙΑ. Μην σας παραπλανεί η μετάφραση της λέξης “liberals”. Εξευτελίζουν τον φιλελευθερισμό και αντικατοπτρίζουν πιστά τον ολοκληρωτισμό.

Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι σε αυτό το μόρφωμα.
“Πνίγεσαι όχι αν πέσεις στο ποτάμι, αλλά αν παραμείνεις βυθισμένος σ’ αυτό”

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail