Περιπέτεια για 134 επιβάτες που επέστρεφαν από την Αίγινα

al-grishin / pixabay
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού για δυσλειτουργία της αριστερής κύριας μηχανής του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑΣ'' Ν.Π. 10767, στην θαλάσσια περιοχή του αγκυροβολίου Πειραιά, με 134 επιβάτες και 11 άτομα πλήρωμα, κατά την εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου του από λιμένες Αγίας Μαρίνας και Σουβάλας, για λιμένα Πειραιά. 

Το πλοίο συνέχισε τον πλου του με μειωμένη ταχύτητα και αυτοδύναμα κατέπλευσε στον λιμένα Πειραιά με ασφάλεια, με τη συνοδεία Ρ/Κ πλοίου, όπου αποβίβασε τους επιβάτες του με ασφάλεια.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, καθώς και την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail