Η ώρα των εξαγωγών για το τουρκικό επιθετικό drone Kargu

Freepen.gr - Η STM Defense Technologies Engineering της Τουρκίας θα παραδώσει το επιθετικό drone Kargu στον πρώτο διεθνή πελάτη.

"Το καμάρι της χώρας μας, το Portable Rotary Wing Striker UAV System KARGU πέτυχε την πρώτη του εξαγωγική επιτυχία", ανέφερε ο επικεφαλής της Προεδρίας των αμυντικών βιομηχανιών (SSB), Ismail Demir, στις 21 Ιουλίου στο Twitter..

Τα UAV Kargu μπήκαν στο οπλοστάσιο των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων πριν από περίπου δύο χρόνια, γράφει το defenseworld.net.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το Kargu είναι ένα φορητό, drone περιστρεφόμενης πτέρυγας που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τακτικές ικανότητες ISR και ακριβείας για επίγεια στρατεύματα. Το UAV έχει αντοχή 30 λεπτών και χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 1,3 κιλών.

Είναι ικανό να εκτελεί πλήρως αυτόνομη πλοήγηση στο σύστημα ελέγχου πτήσης της STM. Επιπλέον, η πλατφόρμα είναι σε θέση να εκτελεί χτύπημα ακριβείας για χαμηλή υπογραφή, πέρα ​​από τους στόχους της οπτικής γραμμής. Είναι ικανό για κατακόρυφη απογείωση / προσγείωση (VTOL).

Η επίθεση ακρίβειας εκτελείται πλήρως από τον χειριστή, σύμφωνα με την αρχή Man-in-the-Loop.

Η πλατφόρμα είναι ικανή να ανιχνεύει και να επιτυγχάνει στατικούς ή κινητούς στόχους με υψηλή ακρίβεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Το σύστημα KARGU αποτελείται από την πλατφόρμα Attack Drone και τον κινητό σταθμό ελέγχου εδάφους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail