Η μαχητική Dilgeş καλεί το λαό της να αντισταθεί ενάντια στους Τούρκους

Freepen.gr - Η νότια κουρδική περιοχή Behdinan επηρεάζεται άμεσα από την τουρκική εισβολή. Η αντάρτης του YJA Star, Rûken Dilgeş, από το Behdinan κάλεσε τους ανθρώπους να αντισταθούν στις τουρκικές εισβολές.

Η αντάρτης Dilgeş είναι μαζί με τους μαχητές για 13 χρόνια και μίλησε στο πρακτορείο ANF για την αντίσταση ενάντια στην τουρκική εισβολή που ξεκίνησε στις 23 Απριλίου. "Είμαστε εδώ για τους ανθρώπους μας. Αντέχουμε αυτήν τη μεγάλη αντίσταση, επίσης με κόστος της ζωής μας".

Η Dilgeş επεσήμανε τα εγκλήματα πολέμου που διενήργησε ο τουρκικός στρατός και ειδικότερα τη χρήση χημικών όπλων και πρόσθεσε ότι οι αντάρτες δεν μπορούν να νικηθούν. "Κάθε ένας από τους φίλους μας είναι σαν 30 Τούρκοι στρατιώτες. Η αντίσταση είναι τεράστια. Ό, τι κι αν λέμε, τα λόγια δεν αρκούν για να εξηγήσουν το μέγεθος της αντίστασης μας".

"Οι άνθρωποι και οι αντάρτες θα κερδίσουν μαζί"

Η Dilgeş κάλεσε ιδιαίτερα το λαό του Behdinan: Δεν μπορούν να δεχτούν την αιχμαλωσία. Γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στους ανθρώπους μας, αλλά δεν μπορούν να αισθάνονται αβοήθητοι. Η φυλή Zêbari ειδικότερα δεν πρέπει να αποδεχθεί αυτήν την καταπίεση. Οι άνθρωποι και οι αντάρτες ενωμένοι σίγουρα θα πετύχουν".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail