Γιώργος Φίλης: Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για μεγάλες ιστορίες στην Κύπρο

Ο καθηγητής Γιώργος Φίλης μίλησε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό. Τόνισε ότι ο Ερντογάν ετοιμάζεται για μεγάλες ιστορίες στην Κύπρο, με νέες ενεργειακές έρευνες και γεωτρήσεις πιστεύοντας ότι με την Τουρκία δεν νομίζω να έχουμε καλά ξεμπερδέματα αυτή τη στιγμή. 

Επεσήμανε ότι είναι λάθος τεράστιο στρατηγικής για την Ελλάδα εάν και εφόσον αφήσει την Κύπρο στην τύχη της, και θα πρέπει οπωσδήποτε η Ελλάς και η διεθνής κοινότητα, εάν θέλουμε την Τουρκία να τη σταματήσουμε, όχι στα 6 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο, να αντιδράσει η Ελλάς έτσι όπως θα πρέπει να αντιδράσει σε μία τέτοια κίνηση. 

Κατέληξε λέγοντας ότι: "Δεν μπορούμε επουδενή, ούτε με νομικούς όρους, ούτε με λεκτικούς, ούτε με πραγματικούς όρους. να δεχτούμε αυτό το οποίο κάνουν οι Τούρκοι. Διότι το επόμενο που θα κάνουν θα είναι στη Θράκη."


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail