Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο έρμος ο Αδωνις

Δε θα σταθώ στην ειρωνία του πράγματος ότι το σκανάρισμα των ιατρικών σου δεδομένων και η επίδειξη ταυτότητας για να ακούσεις Κιάμο, νας πας ένα σινεμά και να φας μέσα σε ένα εστιατόριο ονομάζεται "επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". Πρέπει να είναι κανείς πολύ...προχωρημένος για να το διανοηθεί.

Ελένη Παπαδοπούλου

Θα σταθώ όμως στο γεγονός ότι την προώθηση αυτής της οργουελιανής ιδέας την έχουν αναθέσει εδώ και μέρες στον τηλεπωλητή Άδωνι, ο οποίος με περίσσιο ζήλο γυρίζει από κανάλι σε κανάλι σκούζοντας, χωρίς ίχνος αυτοσεβασμού, και μιλά για άρση περιορισμών μόνο σε εμβολιασμένους, όταν το μόνο που δεν έχουν κάνει είναι να τους ταγκάρουν με ταμπελάκι COVID free στο αυτί, για να πιουν ένα ποτό κι αυτό καθήμενοι. 

Ο τηλεπωλητής, ο οποίος αναρριχήθηκε στην υπουργική θέση και στην αντιπροεδρία της ΝΔ ορκιζόμενος αιώνια πίστη στον Μωϋσή της γκαρδιάς μας και έχοντας κάνει κουρέλι τα μέχρι τότε πιστεύω και τις αρχές του, ηθικολογεί αδιαλείπτως και εντελώς ενοχλητικώς για την ακοή μας και τα μυαλά μας σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

Δεν έχει καταλάβει ο έρμος ότι τον έχουν βάλει μπροστά ώστε να κρύβεται η Τριανδρία-Αντιβασιλεία του Μαξίμου μαζί με τον ΠΘ και να μην φθείρονται αυτοί, αλλά αυτός που σκούζει και ασκεί λεκτική βία στον κόσμο, για να διατηρεί την θεσούλα του. Πώς αλλιώς άλλωστε;

Από τις πωλήσεις βιβλίων στις πωλήσεις εμβολίων και πιστοποιητικών υγείας σε κοινή θέα μία κατηφόρα δρόμος τελικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail