Εμβόλιο ή σπίτι: Και για το λιανεμπόριο...

knerri61 / pixabay
Εμβόλιο ή σπίτι: Και για το λιανεμπόριο... Το επόμενο βήμα θα είναι τα σουπερμάρκετ. Και φυσικά τα σχολεία.

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός fb

Στυγνός εκβιασμός για τον επιβαλλόμενο (άμεσα ή έμμεσα) εμβολιασμό ανθρώπων που κινδυνεύουν ελάχιστα από τον ιό, και από τους οποίους υφαρπάζεται βιαίως το αναφαίρετο δικαίωμα της ελεύθερης και ενημερωμένης συναίνεσης. 


 

Με πρόσχημα την εξαφάνιση του ιού, που δεν θα συμβεί ποτέ (όπως αποδεικνύει η κατάσταση στην Αγγλία και στο Ισραήλ). Στο Ισραήλ, το 90% των νέων λοιμώξεων άνω των 50 ετών είναι πλήρως εμβολιασμένοι, που αντιστοιχεί σε περίπου 0% προστασία από τη λοίμωξη (η προστασία από τη σοβαρή νόσο παραμένει σημαντική). 

Παρόλα αυτά, το Ισραήλ ετοιμάζεται πάλι για κλείσιμο συνόρων. Εν τω μεταξύ, σκέφτονται τώρα (!!) να μελετήσουν αν η αποτελεσματικότητα πέφτει λόγο της χρονικής απόστασης από τον εμβολιασμό (ήταν η πρώτη χώρα που ξεκίνησε μαζικούς εμβολιασμούς). 

Πηγή: https://tinyurl.com/vrs9epmm
https://tinyurl.com/xzsz7mxj

 Φαύλος κύκλος καταστροφής και αυτοκτονικής διαχείρισης, και υγειονομική ομηρία μέσω μιας διαστροφικής, εκδικητικής συμπεριφοράς επειδή η επιστήμη δεν κατάφερε να φτιάξει ένα εμβόλιο που θα προσφέρει μακροχρόνια ανοσία και θα καλύπτει όλες τις μεταλλάξεις. 

Ταυτόχρονα, τα τελευταία στοιχεία από το ECDC (18/7/2021) αναφέρουν για την Ελλάδα:

Ηλικία 80+ -->29,7% χωρίς ΚΑΜΙΑ δόση εμβολίου
Ηλικία 70-79 -->20,5% χωρίς ΚΑΜΙΑ δόση εμβολίου
Ηλικία 60-69 -->24,9% χωρίς ΚΑΜΙΑ δόση εμβολίου
Ηλικία 50-59 -->34,5% χωρίς ΚΑΜΙΑ δόση εμβολίου
Φωνάζει από μακρυά η πραγματικότητα για το ποιοι θα είναι υπεύθυνοι (με τη στρατηγική τους) για τις νοσηλείες, τα βαριά περιστατικά, τις ΜΕΘ και τους θανάτους που θα προκύψουν... Το πανηγυράκι της "επιτυχίας" γκρεμίζεται...

Όπως έγραψα και στο πρόσφατο άρθρο στο The Press Project (tinyurl.com/skavme9v), βιώνουμε τη εκτροπή του δυτικού πολιτισμού. Δεν θεωρώ ανόητους εκείνους που αποφασίζουν, άρα δεν μπορεί να σταθεί η "δικαιολογία" πως δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Αρχίζει να γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρά υγειονομικό θέμα. 

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για την αιφνίδια και βίαιη εισβολή και επιβολή της νοοτροπίας των νεο-liberals (εξ' Αμερικής "δικαιωματιστές" της πολιτικής ορθότητας), που έχουν ως κεντρικό στόχο τον πλήρη έλεγχο κάθε έκφανσης της ατομικής, οικογενειακής, επαγγελματικής και κοινωνικής δραστηριότητας, με δύο ψευδεπίγραφα προσχήματα:

1. Την "ηθική" (moralism)
2. Την υγεία

Η εκτίμησή μου και η εικόνα που έχω είναι ότι η οργή σε σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας έχει πλέον ξεχειλίσει. Και αυτή η οργή δεν έχει ιδεολογικά χαρακτηριστικά, περιχαρακώματα και προκαταλήψεις. 

Όσοι εφαρμόσουν, υποστηρίξουν και χειροκροτήσουν αυτές τις πρακτικές, είτε μεμονωμένα άτομα, είτε επιστήμονες, είτε μέσα ενημέρωσης, είτε μέλη πολιτικών σχηματισμών και του συστήματος, θα ανήκουν στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Όσο πιο βίαια επιχειρήσουν την εκτροπή του δυτικού πολιτισμού, τόσο πιο σύντομα θα λάβουν τη θέση που τους αξίζει. 

Απ' ότι φαίνεται, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Η ιστορία καταγράφει τα πάντα. Όσοι ανήκουν στο υγιές και δημοκρατικό κομμάτι της κοινωνίας, και έχουν την "κακή" συνήθεια να σκέφτονται, αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και πως πρέπει να απαντήσουν. 

Η σημερινή συζήτηση στους Ανοιχτούς Διαλόγους περιλαμβάνει πολλά από αυτά που αναφέρω:
https://tinyurl.com/yu5p764k

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail