Λαός, Αρχιεπίσκοπος, Μέρκελ και Λάιεν εξέθεσαν τον πρωθυπουργό: Παραίτηση της κυβέρνησης και προσφυγή στις κάλπες

Τελικά αυτή η εμμονική κυβέρνηση δεν θέλει να καταλάβει ότι με τις ακραίου τύπου αποφάσεις της, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές, εξοργίζει καθημερινά και περισσότερους Έλληνες; 

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Δεν αντιλαμβάνεται ότι η καθεστωτική υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό των Ελλήνων έχει ήδη αποτύχει;

Δεν αντιλαμβάνεται ότι ο ελληνικός λαός, εμβολιασμένοι και μη καταλαβαίνουν πως τα κυβερνητικά κίνητρα είναι άλλα πέραν της προστασίας του λαού από τον Covid19;

Αρκεί να ακούσει η ίδια η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τι ακριβώς ισχυριζόταν στην Βουλή, ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ, για τα εμβόλια της γρίπης (1 Ιουνίου 2010), που η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπαθούσε να επιβάλλει στον λαό μας.

…Θυμάμαι εκείνη την εποχή που κάποιοι ειδικοί μας έλεγαν, πως για να φτιαχτεί ένα τείχος κατά της γρίπης, θα έπρεπε να εμβολιαστούν 2-3 εκατομμύρια.

…Με την καταγγελία της συμβάσεως του εμβολίου οι γαλλικές αρχές πλέον, εξετάζουν το ενδεχόμενο ότι εδώ έχει πέσει ένα παγκόσμιο παραμύθι για να βγάλουν κάποιοι λεφτά.

…Αλλά εδώ, προφανώς παίχτηκαν δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σας ερωτώ. Θα το διερευνήσετε; Γιατί θέλω κι εγώ που έκανα το εμβόλιο, να καταλάβω τι έγινε…».


Απέναντι στην ελληνική κοινωνία ο Πρωθυπουργός…

Θα το ξαναγράψω, πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα των ελεύθερων πολιτών, είναι δημοκρατικό και συνταγματικό τους δικαίωμα, είναι δικαίωμα που πηγάζει από τη λογική την οποία απλόχερα έδωσε στον άνθρωπο ο Δημιουργός, ώστε να αποφασίζουν αν θα κάνουν το πειραματικό εμβόλιο COVID19 ή όχι.

Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να επιθυμούν να εμβολιάσουν βίαια και παρά τη θέλησή τους, μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν έχουν το δικαίωμα να διχάζουν την ελληνική κοινωνία, χωρίζοντάς την σε δυο στρατόπεδα. Να διχάζουν με τις φασιστικού τύπου αποφάσεις τους, φίλους μεταξύ τους, συγγενείς, ακόμη και οικογένειες, επειδή μέλη αυτών επιθύμησαν και έκαναν το πειραματικό εμβόλιο COVID19 και άλλα όχι.

Δεν έχουν το δικαίωμα να πριμοδοτούν με οικονομικά οφέλη τους εμβολιασμένους και να ρίχνουν στην πυρά τους ανεμβολίαστους, απαγορεύοντάς τους την ψυχαγωγία, την διασκέδαση, την ελευθερία τους;

Δεν έχουν το δικαίωμα κοινωνικού αποκλεισμού, μεγάλου μέρους των Ελλήνων.

Ήδη οι αντιδράσεις είναι μεγάλες από καταστηματάρχες – επιχειρηματίες, αλλά και από πολίτες, που δεν δέχονται να οδηγηθούν σε νέα Σπιναλόγκα εν έτει 2021.

Έχει λοιπόν το χρονικό διάστημα η ελληνική κυβέρνηση να επανεξετάσει να μέτρα που έχει εξαγγείλει, πριν η λαϊκή οργή γιγαντωθεί και θα είναι μη αναστρέψιμη. Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλους αποκλεισμούς, άλλους αφορισμούς. Από τη στιγμή που πρέπει να διαχειριστεί και τα ψυχολογικά προβλήματα που του δημιούργησε ο COVID19.

Γι΄ αυτό φρονώ, πως ο εμβολιαστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς και ταυτόχρονα με τον θάνατο της επιχειρηματικότητας, θα δημιουργήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα, που θα αρχίσουν να φαίνονται μετά το τέλος του καλοκαιριού.


Ξεσηκώνεται ο ελληνικός λαός…

Ωστόσο, αυτή η κυβέρνηση “εκτελεί” τον σκοπό της παρά τις λαϊκές αντιδράσεις και ημέρα Παρασκευή 16 Ιουνίου 2021 ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ανακοινώνει εκπτωτικό κουπόνι για εμβολιασμένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Προκαλεί με οικονομικά κίνητρα τον λαό, ώστε να εμβολιαστεί κι εκείνος αντιδρά.

Ο λαός που επιζητά την ελευθερία του και γι΄ αυτό ξεχύθηκε στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα κι άλλες ελληνικές πόλεις, με μοναδικό κάλεσμα, από το διαδίκτυο.

Χιλιάδες λαού βροντοφώναξαν κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του. Ένας επαναστατημένος λαός, που προσπαθεί να τον διχάσει ο Πρωθυπουργός, την ώρα που οι εθνικές περιστάσεις απαιτούν να είναι περισσότερο ενωμένος παρά ποτέ. Από τη στιγμή που η Τουρκία άλλα υπόσχεται στο τραπέζι των συζητήσεων κι άλλα πράττει. Με τελευταίο ακραίο περιστατικό στα ανοικτά του Κάτω Πύργου στην Κύπρο, όπου τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά σκάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας το οποίο εκτελούσε συνήθη περιπολία στην περιοχή, λίγες ημέρες πριν από την θλιβερή επέτειο της εισβολής του “Αττίλα” στην Μεγαλόνησο.


Ηχηρό ράπισμα στην κυβέρνηση από τη ΔΙΣ…

Τα εκβιαστικά διλλήματα, τα τρομοκρατικά διλλήματα, τα διχαστικά διλλήματα, που προσπαθεί να περάσει στον ελληνικό λαό η κυβέρνηση αποτυγχάνουν καθημερινά. Θριαμβολογούσαν, πως η Διαρκής Ιερά Σύνοδος θα ανακοίνωνε την υποχρεωτικότητα των πιστών στον εμβολιασμό. Προς τούτο, δηλαδή για “να το δέσουν καλά το πράμα”, έστειλε ο Πρωθυπουργός τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα σε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Για να του εξηγήσουν, για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα της υποχρεωτικότητας. Ως την μοναδική, αποκλειστική και επιστημονικά ελεγμένη λύση.

Ωστόσο, προς απογοήτευση της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 «Να συστήσει για μία ακόμη φορά την ελεύθερη επιλογή του εμβολιασμού ως την αποκλειστική και επιστημονικά ελεγμένη λύση αναχαίτισης της εξάπλωσης του ιού».

Επίσης αποφάσισε η ΔΙΣ να ελέγξει και να περιορίσει κάθε παράλογη και μεμονωμένη φωνή απάδουσα προς το συνοδικό πολίτευμα της Εκκλησίας και την μακραίωνη κανονική της Παράδοση, προκειμένου να αποφευχθεί ο σκανδαλισμός των πιστών και η διακινδύνευση της υγείας όλων.

Αντιλαμβάνεστε, πως το τελευταίο αυτό σημείο αφορά τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και ο οποίος λίγες ημέρες πριν, εντελώς αθεόφοβα είχε ισχυριστεί ότι διαπράττει αμαρτία ο ανεμβολίαστος.

Ωστόσο αυτή η ασεβής κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει τίποτε μπροστά στην υλοποίηση του θλιβερού σκοπού της. Αφού δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση της ΔΙΣ και αμόλησε κυβερνητικούς στις Μητροπόλεις της Ελλάδος για να πείσουν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού τους Δεσποτάδες. Όπως τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος σε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καρπενησίου Γεώργιο, εισέπραξε ηχηρό ράπισμα, αφού ο Δεσπότης του είπε πως, είναι ελεύθερος ο πιστός να λειτουργήσει και να σκεφτεί όπως θέλει.

Όπως επίσης του υπενθύμισε πως αυτή η κυβέρνηση στοχοποίησε την Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία.

Αλλά κάποιοι Συστημικοί Μητροπολίτες εξακολουθούν να υπακούν στην κυβέρνηση και να ασεβούν της απόφασης του ΔΙΣ. Όλους αυτούς πρέπει να τους απομονώσουν οι κατά τόπους Έλληνες, στο Επισκοπικό παλάτι τους. Γιατί έφτασε πια “ο κόμπος στο χτένι”.


Θα συμμορφωθεί ο Πρωθυπουργός από τις υποδείξεις της κ. Άγκελα Μέρκελ;

Δημοσίευα πριν από λίγες ημέρες τη δημόσια συγνώμη της μεγάλης κυκλοφορίας γερμανικής εφημερίδας Bild με τον αρχισυντάκτη της, προς τα παιδιά για την τρομοκρατία που αναπαρήγαγε στην πανδημία.

«Στα εκατομμύρια παιδιά αυτής της χώρας, για τα οποία η κοινωνία μας έχει την ευθύνη, θέλω να εκφράσω εδώ αυτό που ούτε η κυβέρνηση, ούτε η Καγκελάριος μας δεν τόλμησαν να σας πουν.

Σας ζητούμε να μας συγχωρήσετε, σας ζητούμε συγγνώμη για αυτήν την πολιτική, που για 1,5 χρόνο έγινε για εσάς πολιτική βιαιοτήτων, παραμέλησης, απομόνωσης και μοναξιάς.

Συγγνώμη για αυτήν την πολιτική και αυτή την μιντιακή κάλυψη, που ήταν σαν δηλητήριο, που σας ενστάλαξε το συναίσθημα ότι εσείς ήσασταν ένας θανάσιμος κίνδυνος για την κοινωνία.

Δεν είσαστε ένας κίνδυνος για την κοινωνία και μην αφήνετε να σας πουν κάτι τέτοιο. Επαφίεται σε εμάς να σας προστατεύσουμε. Αντί αυτού όμως, πείσαμε τα παιδιά μας ότι θα δολοφονούσαν τη γιαγιά τους, αν τολμούσαν να είναι αυτό που είναι δηλ. παιδιά, αν συναντούσαν τους φίλους τους. Τίποτα από όλα αυτά δεν αποδείχθηκε επιστημονικά.

Ήταν εύκολο να επιβληθεί αυτό στα παιδιά. Αυτά δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, ούτε ψηφίζουν.

Όταν ένα κράτος κλέβει τα δικαιώματα ενός παιδιού, οφείλει να αποδείξει ότι το προστατεύει κατά ενός κινδύνου συγκεκριμένου κι άμεσου. Αυτή η απόδειξη ποτέ δεν προσκομίστηκε.

Αυτή (η απόδειξη) αντικαταστάθηκε από την προπαγάνδα, παρουσιάζοντας το παιδί ως έναν παράγοντα της πανδημίας. Αυτοί που θέλησαν να εναντιωθούν σε αυτή την προπαγάνδα, δεν προσκλήθηκαν ποτέ στο τραπέζι των ειδημόνων. Οι πολιτικοί μας θα έκαναν καλά να ανοίξουν τα σχολεία, νωρίτερα από τα εκλογικά κέντρα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας για μαζική εξόντωση αθώων ψυχών».

Λέτε έτσι να ταράχτηκε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και έχοντας στο πλευρό της τον Υπουργό Υγείας Γενς Σπαν, ανακοίνωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να μην υπάρξει ένα νέο lockdown το φθινόπωρο, αλλά και πως, σε αντίθεση με τη Γαλλία, στη Γερμανία δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών - γιατρών, νοσηλευτών και όλων όσοι εργάζονται σε γηροκομεία.

Τα άκουσε αυτά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης;

Δεν θα συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις της κ. Άγκελα Μέρκελ;

Θα συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και ο οποίος είπε στις 19 Ιουλίου 2021, πως θα πρέπει ο Βρετανικός λαός να μάθει να ζει με τον κορωνοϊό. Προσδιορίζοντας πως θα πέσουν οι μάσκες, θα μηδενιστούν οι αποστάσεις, ενώ τα γραφεία θα γεμίσουν. Ενισχύοντας βέβαια την ατομική ευθύνη και την κοινή λογική προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο COVID19.


Ράπισμα προς τον Πρωθυπουργό και από την Πρόεδρο της Κομισιόν…

Ωστόσο το ράπισμα προς τον Πρωθυπουργό μας έρχεται κι από την Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία ζήτησε εξηγήσεις από την κυβέρνηση της Μάλτας, η οποία είχε εξαγγείλει ότι δεν επέτρεπε την είσοδο στην χώρα της σε ανεμβολίαστους. Λέγοντας: «Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν μπορεί να αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση της ελεύθερης κυκλοφορίας”.

Επίσης ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, αρμόδιος για θέματα δικαιοσύνης, ισότητας και κράτους δικαίου, Κριστιάν Βίγκαντ, απάντησε ως εξής:

«Η Μάλτα ενημέρωσε την Επιτροπή και τα κράτη-μέλη για νέους περιορισμούς που θα τεθούν σε ισχύ στις 14 Ιουλίου. Βλέπουμε αυξανόμενους αριθμούς κρουσμάτων κορωνοϊού σε διάφορα κράτη-μέλη ως αποτέλεσμα της παραλλαγής Δέλτα και είναι αλήθεια ότι τα κράτη-μέλη μπορούν να θέσουν περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ωστόσο, κάθε μέτρο που περιορίζει την ελεύθερη κυκλοφορία πρέπει να είναι αναλογικό και να μη δημιουργεί διακρίσεις. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν μπορεί να αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση ελεύθερης κυκλοφορίας. Αυτή είναι μια από τις κύριες αρχές του κανονισμού για το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid19.

Ανησυχούμε ότι αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διακρίσεις εις βάρος εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Είμαστε σε επαφή με τη Μάλτα, ζητώντας εξηγήσεις γι' αυτά τα μέτρα και θα θέσουμε επίσης αυτά τα ζητήματα σήμερα στη συνάντηση συντονισμού των κρατών-μελών».

Αγαπητή κ. Πρόεδρε της Κομισιόν, αγαπητέ κ. εκπρόσωπε της Επιτροπής, αρμόδιε για θέματα δικαιοσύνης, ισότητας και κράτους δικαίου της Ε.Ε., θα τραβήξετε το αυτί και του Έλληνα Πρωθυπουργού;

Επειδή είναι πλέον δεδομένο, πως η λαϊκή οργή θα συνεχιστεί. Και επειδή “Φωνή λαού, οργή Θεού”, εάν ο Πρωθυπουργός δεν συμμορφωθεί με τας υποδείξεις, η λύση είναι μόνο μία:

Παραίτηση της κυβέρνησης και άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail