Ματθαίος Γιαννούλης: Τραγούδησα σε γάμους και χαρές, πως να διαχωρίσω ανθρώπους που έσφιξα το χέρι;

Freepen.gr - Το δικό του ανθρώπινο μήνυμα έστειλε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο γνωστός τραγουδιστής, Ματθαίος Γιαννούλης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τραγούδησα στους γάμους τους, στις βαφτίσεις τους, στα πανηγύρια... στις εκδηλώσεις των χωριών τους, στις χαρές, στους έρωτες τους! Έκατσα σε όλες τις παρέες, τους αγκάλιασα όλους, τους έσφιξα το χέρι, τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας. Ζήσαμε τόσες στιγμές μαζί! Πώς ΜΟΥ ΖΗΤΆΤΕ ΤΏΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΊΣΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Α και Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ;;;; Ξεχάστε το! Από μένα δε θα το δείτε ποτέ αυτό! Όταν γράφω "καλημέρα αδέρφια".... το εννοώ!!!»

Οι κυβερνώντες μάλλον παραβλέπουν στην όλη εξίσωση τον παράγοντα των ανθρωπίνων σχέσεων και της ψυχής του καθενός. Δεν είμαστε μόνο κεφάλια, χέρια, πόδια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail