Η επιχείρηση σαμποτάζ των ισλαμιστών κατέληξε σε Βατερλώ τους από τον SAA

Freepen.gr - Ένας Σύριος στρατιώτης σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σε επίθεση μιας ομάδας σαμποτάζ στην περιοχή Idlib, ενώ έως και 70 ισλαμιστές εξουδετερώθηκαν σε αντάλλαγμα, δήλωσε ο Vadim Kulit, αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού κέντρου συμφιλίωσης των αντιπολιτευόμενων μερών στη Συρία. το Σάββατο.

"Στο νότιο τμήμα της ζώνης αποκλιμάκωσης του Idlib, μια ομάδα σαμποτάζ των τρομοκρατών επιτέθηκε στις κυβερνητικές δυνάμεις της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας κοντά στο Rwayha στην επαρχία Idlib. Στην επίθεση, ένας Σύριος στρατιώτης σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν. Έως και 70 μαχητές σκοτώθηκαν καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις ανταπέδωσαν τα πυρά», είπε.

Σύμφωνα με το κέντρο, 39 επεισόδια βομβαρδισμού καταγράφηκαν στη ζώνη αποκλιμάκωσης του Idlib από την τρομοκρατική ομάδα Jabhat al-Nusra. Από αυτά, 21 περιστατικά αναφέρθηκαν στην επαρχία Idlib, 12 - στην επαρχία Latakia, τρία - στην επαρχία Aleppo και τρία ακόμη στην επαρχία Hama.

Δεν καταγράφηκε κανένας βομβαρδισμός από ελεγχόμενες από την Τουρκία παράνομες ένοπλες ομάδες, πρόσθεσε ο Kulit.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail