Δείτε τη Φ/Γ KENT που μας δίνουν οι Βρετανοί στην ενδιάμεση λύση σε άσκηση με το ΠΝ

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και στο πλαίσιο κατάπλου στον λιμένα του Πειραιά, η Φρεγάτα του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου HMS KENT πραγματοποίησε συνεκπαίδευση PASSEX (Passing Exercise) με το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΔΑΝΙΟΛΟΣ, στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου.

Κατά τη διάρκεια του PASSEX, εκτελέστηκαν αντικείμενα επικοινωνιών, σύνθεσης και ανταλλαγής τακτικής εικόνας περιοχής, προχωρητικοί ελιγμοί καθώς και συνεργασία με ελικόπτερο.

Η εν λόγω συνεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων συμφώνως σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ και συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και συνεργασίας των συμμετεχόντων σε διμερές και διασυμμαχικό πλαίσιο.














Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail