Απίστευτες ποσότητες κοκαΐνης κατασχέθηκαν στην Τουρκία - Έχει γίνει τράνζιτ των διακινητών

stevepb / pixabay
Freepen.gr - Οι τουρκικές αρχές κατάσχεσαν σχεδόν μισό τόνο κοκαΐνης στο λιμάνι της Μερσίνας, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εμπορίου Μεχμέτ Μους.

Η κατάσχεση των 463 κιλών ήταν η δεύτερη σε μια εβδομάδα μετά την ανακάλυψη ενός τόνου του ναρκωτικού σε πλοίο που έφτασε στην ίδια πόλη από τον Ισημερινό. Αυτή η ανάσυρση ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία της Τουρκίας.

Η ύπαρξη οδών διακίνησης κοκαΐνης μεταξύ της Νότιας Αμερικής και της Τουρκίας έχει γίνει εθνική είδηση ​​τον τελευταίο μήνα. Ο εξόριστος ηγέτης της τουρκικής μαφίας, Sedat Peker, κατηγόρησε τον γιο ενός πρώην πρωθυπουργού ότι συμμετείχε σε τέτοιο εμπόριο σε ένα από τα βίντεο του στο YouTube.

Το Σαββατοκύριακο, ο Peker κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη των αποστολών και ρώτησε γιατί δεν προέκυψαν νέα σχετικά με τη σύλληψη μελών συμμοριών ναρκωτικών μετά την ανεύρεση της περασμένης εβδομάδας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail