Η Αϊντίν με το καθαρό βλέμμα ξεκαθαρίζει: Οι Τούρκοι δε θα κάμψουν τη θέλησή μας, θα τους νικήσουμε!

Freepen.gr - Οι επιθέσεις εισβολής που ξεκίνησε το τουρκικό κράτος στις περιοχές άμυνας της Medya στις 23 Απριλίου συνεχίζονται. Η αντάρτισσα του YJA Star, Viyan Sema Aydın, η οποία αγωνίζεται στο Avashin, αξιολόγησε τις επιθέσεις του τουρκικού κράτους και την αντίσταση των ανταρτών. Η Aydın δήλωσε ότι το τουρκικό κράτος επιτέθηκε στις περιοχές των ανταρτών χρησιμοποιώντας όλη την τεχνολογία του στις τρέχουσες επιχειρήσεις, πρόσθεσε: «Ο αντάρτης αντιστέκεται σε αυτές τις επιθέσεις με μεγάλη βούληση. Η πλευρά μας είναι αυτή των μαρτύρων και της αντίστασης. Δεν έχει σημασία τι κάνει ο εχθρός, δεν μπορούν να σπάσουν την αποφασιστικότητα του κουρδικού λαού και των ανταρτών. Υπάρχει μεγάλη αντίσταση σε πολλές περιοχές. Ο εχθρός δεν μπορεί να μας καταστρέψει με αυτές τις επιθέσεις. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι το τέλος. Ο κουρδικός λαός σίγουρα θα κερδίσει».

Η Aydın συνέχισε: «Ο πόλεμος μας ξεκίνησε με την αντίσταση των συντροφισσών Serhat και Ekin στην περιοχή Avaşin και αυτή η αντίσταση θα οδηγήσει σε νίκη. Πρώτα απ 'όλα, οι συντρόφισσες Asya, Ruken, Ekin, Sarya και άλλοι φίλοι διεξήγαγαν έναν πολύ σκληρό πόλεμο ενάντια στις επιθέσεις που ξεκίνησε το τουρκικό κράτος. Το τουρκικό κράτος θέλει να σπάσει τη βούληση των γυναικών με όλες τις βάναυσες και βρώμικες μεθόδους. Ο εχθρός βλέπει τις γυναίκες ως αδύναμες, αλλά δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε. Ο ηγέτης μας είναι ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν και είμαστε οι μαχητές του. Ο Rêber Öcalan δημιούργησε τη θέληση των γυναικών με τη θέληση και τον αγώνα του. Θα στεφθεί αυτή η αντίσταση με νίκη».

«Οι γυναίκες διαδραματίζουν ενεργό ρόλο μέσω της δύναμης YJA Star σε αυτόν τον πόλεμο. Όσο οι άνθρωποι μας είναι μαζί μας, αυτό η αντίσταση θα τελειώσει με τη νίκη. Εκείνοι που πολεμούν εναντίον μας δεν είναι μόνο οι Τούρκοι στρατιώτες. Το τουρκικό κράτος χρησιμοποιεί μισθοφόρους για να κάνει βίαιες επιθέσεις εναντίον του κουρδικού λαού στη Μέση Ανατολή σε αυτόν τον πόλεμο και μας επιτίθεται μαζί τους. Ακόμη και αυτή η μέθοδος του τουρκικού στρατού, που συνεχώς ισχυρίζεται ότι δεν φοβάται τους αντάρτες, δείχνει σε ποιο βαθμό φοβούνται τους αντάρτες. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι να σκοτωθούν από μια γυναίκα αντάρτισσα. Αφήστε τον εχθρό να μην το ξεχάσει αυτό: οι γυναίκες δεν θα κάνουν ποτέ πίσω, ανεξάρτητα από το τι και θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος με μεγάλη αποφασιστικότητα. Αυτός ο αγώνας θα τελειώσει με επιτυχία. Ο γυναικείος στρατός μας αντιστέκεται στις επιθέσεις του τουρκικού κράτους από την ίδρυσή του και θα αντισταθεί στο τέλος».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail