Η ΜΙΝΕΤΤΑ διαψεύδει κατηγορηματικά φήμες περί πώλησής της

Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων οικονομικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, τα οποία ανέφεραν ότι η ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ βρίσκεται σε συζητήσεις με το επενδυτικό κεφάλαιο CVC Capital Partners, απαντούμε ως εξής:

Τόσο οι μέτοχοι, όσο και η Διοίκηση της Εταιρίας διαψεύδουν ρητά και κατηγορηματικά τα περί συζητήσεων με εκπροσώπους του ανωτέρω επενδυτικού κεφαλαίου, αλλά και με οποιονδήποτε άλλον, περί πώλησης της επιχείρησής μας.

Αντιθέτως, σε συνέχεια της σχεδόν 50χρονης επιτυχημένης παρουσίας της ΜΙΝΕΤΤΑ στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και διαβλέποντας τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ανοδική και εύρωστη πορεία της Εταιρίας μας, τόσο οργανικά, αξιοποιώντας τα κεφάλαιά μας και την γνώση και εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας (δίκτυο πωλήσεων και εργαζόμενοι), όσο και με την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Βασίλης Θεοχαράκης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail