Οι εμπορικές συναλλαγές Ρωσίας-Κίνας έφτασαν ήδη τα 50,65 δις δολάρια για φέτος!

Freepen.gr - Ο ετήσιος κύκλος εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ρωσίας και Κίνας αυξήθηκε τον Ιανουάριο-Μάιο του 2021 κατά 23,6% και ανήλθε σε 50,65 δισεκατομμύρια δολάρια, ανέφεραν οι τελωνειακές αρχές της Κίνας σε δήλωσή τους.

Σύμφωνα με τους Κινέζους τελωνειακούς αξιωματούχους, οι εξαγωγές της Ρωσίας αυξήθηκαν κατά 35,3% τον Ιανουάριο-Μάιο, φθάνοντας τα 22,92 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι εισαγωγές αγαθών και υπηρεσιών της χώρας αυξήθηκαν κατά 15,4% κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους που ανήλθαν σε 27,73 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το εμπόριο μεταξύ Ρωσίας και Κίνας το Μάιο ανήλθε σε 10,449 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την περασμένη εβδομάδα την Παρασκευή, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι το εμπόριο Ρωσίας-Κίνας μπορεί να φθάσει σε ετήσιο ποσό 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το έτος 2024.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail