Σύμβουλος του Ερντογάν μιλά για νέο 1922 και θυμίζει στον Μητσοτάκη ότι "σώσαμε τον πατέρα σου"

Freepen.gr - Ο Μεσούτ Χακκί Κασίν, σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι η Τουρκία είναι «πλήρως προετοιμασμένη» και «περιμένει στα χαρακώματα» κατά τη διάρκεια εμφάνισης στο CNN Türk.

Με αναφορές στο 1922 και μια πιθανή επανάληψή του, ο Κασίν αναδεικνύει κατά πόσο πραγματικά ισχύουν όλα αυτά τα...αισιόδοξα ρεπορτάζ των ΜΜΕ.

«Η Τουρκία είναι πλήρως πρετοιμασμένη, περιμένει στα χαρακώματα. Είμαστε υπομονετικοί, αλλά δεν κοιμόμαστε. Όπως ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ έκανε υπομονή και στο τέλος έδωσε εντολή να ανοίξουμε πυρ κατά των Ελλήνων στις 26 Αυγούστου 1922. Αλλάχ, αλλάχ, οι Ελληνες ξαφνικά βρέθηκαν να έχουν απωθηθεί πίσω μέχρι τη Σμύρνη. Πνίγηκαν στη θάλασσα.

Δεν πρέπει να το ξεχνάνε ποτέ αυτό. Οι Ελληνες το ονομάζουν ως η καταστροφή του αιώνα. Δεν μπορείτε να με νικήσετε ξανά. Γιατί έρχεστε σε μένα με υποκίνηση των ΗΠΑ; Αν δεν έχετε μάθει από την ιστορία, θα σας διδάξουμε ξανά. 

Τι λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Εγώ τον λέω Μήτσο...(χρήση υβριστικής λέξης). Φίλε, θυμίσου ότι οι Τούρκοι έσωσαν τον πατέρα σου».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail